Особлива програма: Марія Погребняк розповіла про ліцей, де навчаються її сини

499

30-річна Марія Погребняк – щаслива дружина, багатодітна матуся і успішна бізнес-вумен і дизайнер власного бренду одягу. Зі своїм чоловіком, футболістом Павлом Погребняком, Марія навчалася в одній школі, з тих пір вони не розлучаються і виховують трьох синів: 11-річного Артема, 9-річного Павла і 7-річного Олексія.

Павел Погребняк с супругой Марией© Instagram @mariapoga_

Зіркова матуся не приховує своїх спадкоємців і часто ділиться сімейними кадрами та новинами про успіхи своїх хлопчиків.

Нещодавно Марія в одному з інтерв’ю розповіла про особливу навчальній програмі синів, а також зізналася, що прагне виховати з них справжніх чоловіків. Крім того, знаменитість відкрила секрет міцних і гармонійних відносин з чоловіком.

Школа, где учатся дети Павла Погребняка© Instagram @mariapoga_

За словами зіркової мами, у її спадкоємців практично немає вільного часу. Розпорядок дня розписаний по хвилинах: крім навчання і спортивних секцій, хлопці допомагають мамі по дому. Марія ростить їх справжніми чоловіками і вважає, що так вчить синів бути відповідальними.

Вони вчаться на подвійний програмі. З 9:00 до 13:30 у нас Cambridge-програма, там всі предмети англійською мовою, з 14:00 до 17:00 у них російська програма, ті ж предмети, тільки російською мовою. Після школи у них додаткові заняття. У середнього басейн, у молодшого теніс, а у старшого футбол. Вони повинні прагнути до досконалості.У нас режим: встали, прибрали ліжко, почистили зуби, одяглися, сіли за стіл, поїли, прибрали за собою тарілки. Вони повинні бути відповідальними. А ще поважати жінок. Я не ношу сумки з магазину, я віддаю їх синам. Вони ж чоловіки, вони повинні розуміти, що повинні за жінку все робити.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on Sep 2, 2018 at 11:29pm PDT

Всі троє синів Марії і Павла участся в приватному британському ліцеї, який, крім російської програми загальноосвітньої школи, готує дітей до складання міжнародних британських іспитів англійською мовою з дисциплін середньої школи.

Втім, Артему, Павлу та Алексаю не звикати. Адже старші сини зіркової пари народилися в Англії і, за словами їх мами, навіть між собою часто спілкуються по-англійськи. Артем займається футболом і мріє стати спортсменом, як тато, Павло професійно займається плаванням, а Олексій захоплюється тенісом.

© Instagram @mariapoga_

До речі, Марія зовсім не хоче, щоб їх з Павлом сини пішли батьковою стежиною і стали спортсменами. Зіркова матуся вважає, що спортивна кар’єра дуже не стабільна і наполягає, що спорт ніколи не буде основним видом діяльності її спадкоємців.

Наостанок Марія розкрила секрет міцних багаторічних відносин з чоловіком і дала пораду всім дружинам і матусям.

В першу чергу, не забувати, що чоловік любить очима. Тому знімаємо засмальцьовані халати, надягаємо красиві модні піжамки або шовкові халатики, шортики. Вранці встаємо на 30 хвилин раніше, вмиваємося, зволожуємо особа, підкрашуемо оченята, наносимо блиск і хайлайтер, трохи випрямляти волосся або збираємо в акуратний пучок. Зустрічаємо чоловіка за сніданком з посмішкою. Навіть якщо ти не виспалася і дитина не слухається. З тебе не убуде, а чоловікові буде приємно

© Instagram @mariapoga_

Читайте також:

  • Марія Погребняк розповіла, які телефони купує дітям і чому
  • Відео: Марія Погребняк вчить синів готувати яєчню
  • Марія Погребняк розповіла про перших пологах, вихованні хлопчиків і… мріях про дочку
Фото на анонс: особистий блог зірки