Особливий день: Ігор Сівов влаштував Нюше романтичний сюрприз у Парижі

535

Два роки тому, 4 серпня 2017 року, співачка Нюша вийшла заміж за генерального радника президента Міжнародної федерації студентського спорту Ігоря Сивова, а 6 листопада минулого року вона вперше стала мамою. 28-річна зірка подарувала своєму 38-річному чоловікові дочку, ім’я та обличчя якої пара досі так і не показала шанувальникам, однак і в блозі співачки, і на сторінці її чоловіка періодично все-таки з’являються кадри з маленькою спадкоємицею. Однак у міру дорослішання малюка знаменита матуся стала показувати дочка частіше та більше.

Нещодавно, наприклад, шанувальників співачки порадував її спільний знімок з малятком. Він зроблений у ранкові години, коли мама ще ніжиться після сну, а допитливий дитина вивчає навколишній світ. Дочка Нюши грає з упаковкою вологих серветок і дівчинку можна розглянути трохи краще, ніж раніше. Цього разу співачка розсекретила пухкі щічки дочки.

© Instagram @nyusha_nyusha

А той факт, що дитина – блондинка, ніж явно пішла в тата, був відомий з більш раннього фото. Тоді горді батьки продемонстрували нову зачіску дочки – волосся дівчинки підросли, і їх тепер можна збирати в два хвостики.

© Instagram @igorsivovv

А вчора щасливий чоловік вирішив влаштувати Ганні Шурочкіна зворушливий сюрприз на честь річниці, прикрасивши номер готелю кульками з прикріпленими до них спільними фотографіями.

Гортайте відео!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 4, 2019 at 11:18pm PDT

Щасливі знаменитості також опублікували у себе в мікроблогах однакові спільні фото, підписи до яких подякували один одному за цей чудовий час разом.

Особливий день, на нашій особливою планеті…✨💫 – підписала знімок Нюша.

Ігор підпису до красивого кадру залишив побажання своїй дружині:

💫04.08.2017 день, коли я знайшов своє щастя, щоб не відпускати ніколи. Нехай все складається так, як ми хочемо, адже любов обов’язково допоможе нам здійснити всі бажання разом.

© Instagram @nyusha_nyusha

Нагадаємо, що зі своїм майбутнім чоловіком Ігорем співачка познайомилася в 2013 році під час Універсіади в Казані, однак романтичні стосунки зав’язалися між ними набагато пізніше, вже після того, як Сівов розлучився. У листопаді 2016 року Нюша зізналася під час концерту, що її серце більше не вільно, а на початку 2017 року повідомила – коханий зробив їй пропозицію. Таємну весілля артистка і чиновник зіграли на Мальдівах.

Певица Нюша с мужем© Instagram @nyusha_nyusha
© Instagram @nyusha_nyusha, @igorsivovv

До речі, нещодавно артистка розповіла шанувальникам про те, що їх молода сім’я нарешті зважилася на переїзд в великий будинок. Вона зізналася, що це рішення вони прийняли не відразу, а також провела невелику екскурсію.

Переїхали за місто! 🏠Переїзд за🏠місто — для мене зовсім нова історія) Вибрати меблі для нового гніздечка — дійсно дуже непросто, зібрати інтер’єр в єдине ціле, щоб всьому сімейству було в ньому дуже затишно))

В першу чергу показала кімнату, яка стала кінотеатром: великий і затишний диват, красиві журнальні столики і щільні штори, які можна закрити при перегляді фільмів.

© Instagram @nyusha_nyusha

Також Нюша спустилася на перший поверх, у вітальню, і показала великий шафа з відкритими полицями, акцентуючи увагу на елементах декору, які роблять кімнату особливо затишною.

© Instagram @nyusha_nyusha
Читайте також:
  • Веселі «развивашки»: Нюша продемонструвала, як грає з донькою
  • «Я закохалася в цю крихітку»: сестра Нюши розповіла про першу зустріч з племінницею
  • Співачка Нюша провела екскурсію по своєму заміському будинку
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha