Евеліна Хромченко розповіла, від яких продуктів відмовилася заради краси

626

Особистий блог телеведучої і експерта моди Евеліна Хромченко для багатьох є фешн-гідом. Знаменитість ділиться з передплатниками фото і відео з показів, а також дає прихильницям поради – і не тільки за стилем.

Читайте також:Евеліна Хромченко розповіла, яке взуття краще всього підійде до літньої сукні

Вчора Евеліна вирішила влаштувати в своєму блозі рубрику «питання–відповідь» і детально розповісти про свої щоденні ритуали по догляду за шкірою особи, а також поділитися з прихильницями радами. Окрему увагу Хромченко приділила вечірнього догляду:

🌝 Бували випадки, коли я засинала, не знявши макіяж, але для мене це дуже нехарактерно. ⠀⭐️Ритуал очищення та догляду у мене не змінився з підліткового віку – змінювалися тільки кошти.⭐️ Спочатку я видаляю макіяж мицеллярной водою для чутливої шкіри – обробляю особа до тих пір, поки ватний диск не буде залишатися після використання чистим.⭐️Потім вмиваюся холодної водою і чищу зуби.⭐️ Я ніколи не обличчя рушником витираю – тільки м’якою одноразовою серветкою або ватяним диском.⭐️ Далі легкими масажними рухами наношу серум. Рекомендує робити тонізуючі щипки при нанесенні, але я поки не практикувала.⭐️ Якщо шкіра дуже втомлена після важких зйомок або довгого перельоту, в доповненні до серуму, я наношу на ніч живильний крем. Чекаю, коли вбереться, надлишки промакиваю серветкою. Але косметологи рекомендують використовувати крем щодня, так як серум в основному працює тільки як провідник для крему.

Варто зазначити, що для нанесення кремя Евеліна використовує ватяну паличку, а не пальці або лопатку, щоб в баночці не розмножувалися бактерії. А на коментар однієї з дівчат: «😆ось здивували, все життя всі пальцем мажуть, навіть пензликом для масок мало хто користується😁😉🙄», телеведуча відповіла «Ну і даремно. Все простіше, ніж висипання потім лікувати».

Ну, і останній пункт догляду:

⭐️ І, нарешті, крем під очі. Віддаю перевагу протинабрякові варіанти, часто використовую нічні маски.

Евеліна зазначає: контурний крем/маски під очі можна наносити як на 10-15 хвилин перед сном, так і на всю ніч. Телеведуча воліє другий приклад.

І рекоендует: «Якщо ви ставите питанням: коли потрібно починати догляд за шкірою, відповідь очевидна – негайно. Незалежно від того, скільки вам років, обов’язково відвідайте косметолога і отримаєте рекомендації для вашого типу шкіри».

Важливий пункт, якого треба дотримуватися, Евеліна винесла окремо, розповівши шанувальникам про свій спосіб життя, сформований вже дуже давно:

А ще я ніколи в житті не курила, не вживаю важкий алкоголь, не люблю, – можу дозволити собі тільки вино або шампанське, не їм борошняне, молочне, жирне, гостре, солоне і намагаюся повністю виключати білий цукор.

До речі, продюсер Яна Рудковська також нещодавно поділилася своїми секретами молодості:

  • 12 років не їсть м’ясо,
  • п’є свіжовичавлені соки,
  • користується тільки сироватками і ніколи кремом,
  • любить вмиватися холодною мінеральною водою,
  • майже кожен день робить масаж тіла.
© Instagram @rudkovskayaofficial

До речі, Евеліна Хромченко вирішила відповісти і питання, які не відносяться до краси і стилю. Вона розповіла, як боротися з занепадом сил, якщо ти залишився один:

Багато роботи. Багато спорту. Багато нових хобі… Завантажте себе до знемоги. Це відмінна анастезія і можливість заробити, стати красивіше і стрункішою, завести багато нових знайомих.

На питання дівчини з худими ногами, якій чоловік забороняє носити шорти, експерт відповіла у властивій їй іронічній манері:

Щось тут нечисто: ось з товстими ногами шорти не завжди вдало виглядають, а з худими – завжди відмінно! Так що спокійно носити шорти і пам’ятайте: святий обов’язок чоловіка – захоплюватися своєю дружиною наодинці і публічно. Інший чоловік – поганий чоловік!

© Instagram @evelinakhromtchenko

До речі, відносно недавно в своєму блозі Евеліна Хромченко присвятила пост штанів з лампасами, який вийшов дуже емоційним:

Раптово безобиднейший брючний комплект викликав море емоцій у передплатників моєї сторінки – обурювалися з приводу штанів з лампасами. Деякі передплатники начиталися якихось сумнівних інтернет-стилістів, нібито які стверджували, що лампаси з моди вийшли.

Деякі дивувалися, мовляв, як же це можна штани з лампасами носити з «класичним» (як вони його називають) жакетом, та ще й з брошкою… Новина для тих, хто в танку: штани з лампасами вже років п’ять у моді і здавати позиції не збираються. А девіз сучасної комплектації — єдність і боротьба протилежностей.

© Instagram @evelinakhromtchenko

Тоді експерт моди порадила передплатникам не довіряти думку непрофесіоналів і продемонструвала моделі дизайнерів, які так само, як і вона, відчувають любов до штанів з лампасами.

Аккермана просто ніжно люблю, тому двічі — вибір був великий, але він реально кращий, – зізналася експерт моди. І порадила: – Так що запасайтеся брюками з лампасами і носіть їх з жакетами в чоловічому стилі абсолютно спокійно! Особливо з жакетами oversize. У спортивній і в ошатній комплектаціях. І прикрас не шкодуйте!

Haider Ackermann, Guy Laroche, Moncler весна-літо 2019 / © Instagram @evelinakhromtchenko
Фото на анонс: Instagram @evelinakhromtchenko