Особливі іграшки: королева Летісія і принцеса Леонор стали ляльками

674

Королівські персони завжди надихають творчих людей. Художники пишуть їх портрети, скульптори створюють статуетки. А лялькарі – ляльки. На виставці, яка розкриє свої двері жителям і гостям Мадрида, будуть представлені цікаві експонати. Приміром, у ляльках легко буде дізнатися Летисию – королева-консорт Іспанії, дружину Філіпа VI, і її старшу доньку – 13-річну спадкоємицю престолу принцесу Леонор.

Творці ляльки – представники однієї з російських компаній. До Летісії вони явно небайдужі: випускали кілька іграшкових образів знаменитості і раніше.

© Instagram @afd_group

Читайте також:Принцеса Шарлотта стала… лялькою!

Як відзначають зарубіжні видання, в цей раз схожість з обраницею іспанського короля у іграшковою копії більш достовірне. Майстри-лялькарі нарядили іграшку в сукні з деніму, схоже на те, в чому Летісія була в день відвідання Міжнародної музичній школі в Ов’єдо.

© Instagram lainformacion.com

Разом з лялькою Летісії на виставці буде представлена й інша авторська іграшка, створена по образу 13-річної спадкоємиці іспанського престолу – принцеси Леонор. Творці ляльки одягли її так, як зазвичай виходить в світ старша дочка короля: елегантний одяг пастельних відтінків.

© Instagram @afd_group
© Instagram @afd_group

Нагадаємо, раніше були створені і інші ляльки, майстрів яких також надихнули найбільш знамениті представники іспанської корони.

© Instagram @desdemiapartamento

Є у майстра і лялькова екс-королева Софія:

© Instagram @desdemiapartamento

Нагадаємо, першою принцесою, з якою «змалювали» образ ляльки, стала Леонор – старша дочка шведської принцеси Мадлен, внучка правлячого короля Швеції Карла XVI Густава і його дружини королеви Сільвії. Лялька «La Infanta Leonor» виявилася дуже популярною.

А як ви ставитеся до іграшок, створеним за образом відомих людей?

Фото на анонс: Instagram @hmthequeenofspain, @leonorandsofia