» останній сет чоловіка. Він пішов»: ірина хакамада без сліз повідомила про смерть чоловіка

256

Завдяки своїй професії та публічному способу життя ірина хакамада не відмовляється відповідати на особисті питання. Вона може спокійно говорити про дочку марію, яка народилася з синдромом дауна і в семирічному віці пережила діагноз «лейкоз». Одного разу ірина хакамада згадала, як її «особлива» дочка проходила лікування від раку, але майже нічого не розповіла про батька дівчинки.

Це страшне випробування ірина пройшла пліч-о-пліч з коханим чоловіком володимиром сиротинським. Скільки подружжя було разом, невідомо, але в рідкісних інсайдерських повідомленнях говорили мінімум про двадцять років. Відомо, що четвертий чоловік хакамади очолював компанію lingualeo, освітню платформу для вивчення англійської мови.

В instagram ірини в ніч на 15 вересня з’явився один-єдиний напис: «останній сет чоловіка. Він пішов».

За інформацією, переданою журналістам, чоловік ірини помер через проблеми з серцем на 66-му році життя. До трагічного оголошення хакамада прикріпила посилання на збірку композицій володимира. Судячи з усього, він професійно захоплювався музикою: духові інструменти і шаманські ритми на записах звучать гіпнотично, зачаровують.

Політик і телеведуча розповідала, що її чоловік мудрий і дивовижна людина: він не любив розмінюватися з дріб’язкових питань, зате коли починався «уламок», виявляв себе як справжній лицар.

Саме він порадив їй брати участь у президентських виборах, коли лікарі діагностували марії рак. Здавалося б, гірше часу для політичної кар’єри не придумати, але ірина знайшла в цьому логіку. Володимир свою пропозицію аргументував тим, що дитині потрібна мати, яка випромінює енергію — тоді дівчинка відчують хвилю сили від матері і зможе видертися.

» так я вела 2 кампанії — по вилікуванню дитини і президентську. Вночі ми по черзі ночували в лікарні, тому що не вистачало медсестер», — згадувала ірина. Онкологія відступила через п’ять років. Перша ремісія сталася 15 березня 2004-го, коли закінчилася президентська кампанія. Чоловік хакамади виявився правий — він якимось чином відчував, що в житті буде вірним рішенням.

Єлизавета чепрасова