Зволожуючий крем для обличчя mádara sos hydra recharge cream

216

Серія засобів mádara sos призначена для сухої і збезводненої шкіри. В рамках нюдового флешмобу розповім про крем для обличчя з цієї серії. Якщо коротко-це ще один базовий крем, який відмінно доповнив мій активний догляд.

упаковка

Світло-рожева картонна коробка, на якій є склад і обіцянки виробника на різних мовах. Крем сертифікований за стандартом ecocert і підходить веганам.

Всередині банку з щільного білого пластику з вакуумною помпою. Дозатор працює плавно. Якщо довго не користуватися кремом, залишки кошти можуть там засохнути.

Прозорий ковпачок зверху — це моя біль у всіх кремах mádara! чомусь він дуже кволий, прилягає нещільно і злітає навіть при зберіганні в ящику, не кажучи про транспортування.

свотчі

Текстура крему досить щільна і насичена, крапля тримає форму. Підтає при нанесенні. Для моєї комбінованої шкіри це крем на осінь-зиму, для літа він важкуватий. Думаю, що сухій шкірі може підійти і влітку.

Потрібен деякий час, щоб крем вбрався. Після вбирання на шкірі не помітний, під санскріном і тоном не скочується. Пахне трояндою і пудрою, я не фанат таких запахів, але тут він не дуже інтенсивний і особливо мені не заважає.

ефект

Не знаю про заявлене виробником «молоде сяйво», але зволожує і живить крем добре. Зараз вечорами я чергую вітамін с і саліцилову кислоту, і коли закриваю їх кремом — шкіра по відчуттях зволожена досить, але на ній немає плівки і зайвого жиру.

З цієї ж серії я пробувала нічну маску, крем-маску навколо очей і інтенсивний крем з центеллою sos+. Перші два продукти підійшли (якщо чесно, я не дуже помітила різницю між маскою і кремом з поста, крем для очей трохи легше за текстурою). Sos + викликав висипання і трохи нагадував замазку, я його навіть не закінчила.

Мені сподобався крем. Головна обіцянка виробника-зволожувати шкіру — він виконує. Не знаю, чи буду повторювати, так багато всього хочеться спробувати, і я не особливо люблю пудровие рожеві аромати, але цю банку із задоволенням використовую до кінця. Знімаю бал за кволий ковпачок.