Ось це дідусь! Ігор Крутой заради внучки і «ластівку» зробив, і здолав скеледром

1219

Коли дідусь приїжджає в гості до внучці, це значить, буде багато активності, радості і дитячого сміху. І відомий композитор Ігор Крутой — зовсім не виняток. 65-річний автор музики до не однієї сотні хітів поділився відео про те, як він провів вихідний день з маленькою онукою.

Який кайф в недільний день приїхати до Колі і Юлічки на дачу і пограти з самої молодшої онукою Маргариткою… ♥♥♥ — поділився зі своїми читачами свого блогу Ігор Крутий.

Нагадаємо, старший син метра російської естради, 37-річний Микола, виховує двох дочок — Христину (народилася в 2010 році) і Маргариту, яка в липні зазначила триріччя.

© Instagram @igorkrutoy65

Читайте також:В домашній атмосфері: Ігор Крутой показав сольний виступ внучки

Малятко демонструвала улюбленому дідусеві свої вміння. Приміром, як вона стоїть «ластівкою». Ігор Крутой не втримався і теж повторив за трирічною дівчинкою.

А потім було найвеселіше — гра на дитячому майданчику. Активна Маргарита показала дідусеві свою гірку зі скалодромом. Запросила туди всіх: і діда, і тата. У підсумку сильна половина сімейства Крутих пішла слідом за дівчинкою.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Крутой (@igorkrutoy65) on Sep 22, 2019 at 10:01pm PDT

Передплатники композитора прийшли в захват від цього відео.

Ви диво дідусь! 😂😂🙏👍👍👍і просто дуууже хороша Людина! 👍Талановита людина, талановита в усьому! 👏👏👏👏😍

Дідусь, ще ого го, в повному розквіті сил, так і тримати.

той момент коли маестро в півтора кроку виліз на скелю 😂😂😂😂👏💪🏼

Як же це прекрасно 😍 Ігор Якович Ви такий пустотливий ❤️ Захоплені Вами👏👏👏

Дуже приємна сімейна атмосфера👍

Ось вона — справжня життя! Ось воно — справжнє ЩАСТЯ!

Зазначимо, що Ігор Крутой — щасливий дідусь: у нього ростуть три внучки. Окрім Христини та Маргарити, композитор нерідко розповідає про Демі-Роуз (дівчинка народилася у шлюбі Вікторії Крутий з Давидом Берковичем).

Це, звичайно, дуже зворушливо спостерігати, як росте нове покоління твоєї родини. Я сподіваюся, що вони отримають гарні професії і, найголовніше, виростуть добрими і гідними людьми, — раніше розповідав про свою сім’ю Ігор Крутий.

© Instagram @igorkrutoy65
© Instagram @igorkrutoy65
Фото на анонс: Instagram @igorkrutoy65, @successful_storiesofsuccess