» ох вже ця фігура!»юлія ковальчук розповіла, як тримає себе у формі

337

Знаменитість перерахувала правила, які допомагають їй залишатися стрункою.

38-літня юлія ковальчук в черговий раз порадувала фоловерів відео, на якому постала в купальнику. Однак цього разу зірка не обмежилася простим позуванням і поділилася з передплатниками своїми секретами збереження гарної фігури.

» ох вже ця фігура!!! отже, 5 простих порад від мене: як зберегти фігуру)!

Моє золоте правило: я витрачаю завжди більше калорій, ніж вживаю. (це означає, що якщо у мене стався епізод переїдання, то я обов’язково навантажу себе трохи більше фізичною активністю)

Я намагаюся харчуватися дуже збалансовано, ті щоб в моєму раціоні завжди були присутні і білки, і жири, і вуглеводи. (наприклад, я кожен день з’їдаю шматочок вершкового масла, яке в невеликих кількостях дуже корисно. Наприклад, воно уповільнює старіння, захищає від ультрафіолету, стимулює ріст волосся, зміцнює нігті і кістки і багато іншого) 20)»,

– написала співачка.

Також вона додала, що займається спортом і багато гуляє, не їсть ввечері складні вуглеводи і вживає мало алкоголю.

» що в 18, що зараз. 🔥 🔥 🔥 », « 🔥 🔥 🔥 😍 шикарна 👌 🏼 », «це дуже цінна і важлива інформація. Ви чудова», » відмінна фігура! красуня! 😘 😘 😘 👍 💓 💓 💓 », «фігура шикарна) видно, скільки сил, праці і терпіння вкладено)))», » юленька! ви чарівні у своїй природній простоті! у вас прекрасна фігурка, ніжки, личко і головне — класний чоловік, вам під стать!!! 😁 👏 👏 👏 👍 👍 »,

– оцінили зовнішність артистки шанувальники.

Деякі недоброзичливці, правда, розкритикували зірку:

«навіщо роздягатися?????«,» якийсь кошмар що це таке що за покази юля ви ж мама«, » нехай вже і не співається, навіть пошепки , так напівголої покручусь-як то увагу до себе привернути треба ж !!! смішно право-самою собою милуватися», » це, що обов’язково перед усіма роздягатися? куди чоловік дивиться?».

Нагадаємо, в 2013 році ковальчук вийшла заміж за співака олексія чумакова. Через чотири роки у них народилася дочка амелія. Нещодавно виконавиця .