Панянка з хвостиками: Нюша поділилася фото з новою зачіскою своєї доньки

811

28-річна Нюша – щаслива молода мама, яка разом з чоловіком Ігорем Сивовым виховує маленьку дочку. Дівчинка народилася в листопаді минулого року.

Свою спадкоємицю батьки ще не розсекретили, але вже досить часто демонструють її фотографії зі спини. Несподівано для шанувальників Ігор Сівов поділився новим знімком, де дитина сидить у мами на плечах обличчям до об’єктиву, але воно закрито сердечками.

Читайте також:Старовинне ім’я: Нюша зізналася, як назвала доньку

Помітно, що дівчинка, вже кольором волосся точно, схожа на тата. Горді батьки продемонстрували і нову зачіску своєї доньки – волосся дівчинки підросли, і їх тепер можна збирати в два хвостики.

© Instagram @igorsivovv

А ось як змінювалася зачіска дочки Нюші (в зворотному порядку).

До двох хвостиків був один

© Instagram @nyusha_nyusha

А тут волосся поки коротенькі

© Instagram @nyusha_nyusha

Помітно, що колір волосся дівчинки не змінився в перші місяці після народження, тому, ймовірно, вона і далі буде володаркою зачіски пшеничного відтінку.

Читайте також:Шкільна пора: сестра співачки Нюши поділилася рідкісними спільними кадрами

Той факт, що Нюша і Ігор Сівов поступово демонструють все більше і більше інформації про доньку, наводить на думку – скоро вони її розсекретять повністю, а також назвуть ім’я дівчинки. Адже дотепер відомо лише те, що дівчинку назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично ніде не звучить.

Зазначимо, що Нюша дружить з іншої відомої молодою матусею – Ханною, яка також довго приховувала обличчя своєї дочки. Але розсекретила! Можливо, приклад подруги і Нюшу надихне познайомити користувачів Мережі з спадкоємицею.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha