Як дві краплі: сестра Світлани Лободи вразила неймовірною схожістю з співачкою

501

36-річна Світлана Лобода активно веде особистий блог, розповідаючи шанувальникам про своє життя: публікує кадри зі зйомок і гастролей, викладає знімки старшої дочки, проте вкрай рідко ділиться фотографіями молодшої спадкоємиці — її личко вона не показала досі.

Нещодавно в її родині відбулася радісна подія – її молодша сестра Ксенія вийшла заміж: офіційна церемонія одруження відбулася 28 червня в Києві. У своєму блозі артистка опублікувала зворушливе відео, на якому разом з дочкою Євангеліною привітала родичку з одним із самих значних днів у її житті.

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Jun 29, 2019 at 5:36am PDT

У той же день зірка поділилася зі своїми шанувальниками рідкісним спільним кадром з новоспеченою дружиною і мамою, Наталією Василівною. Прихильники Лободи прийшли в захват від фотографії і зазначили, що Світлана і Ксенія шалено схожі.

Всі на одне обличчя 😍🌺

Дуже схожі з сестрою 😍

Дуже схожі з нареченою… Щастя Вам і Вашій сестричці!!! 🌹🌹🌹

© Instagram @lobodaofficial

До речі, схожість двох сестер помітно і на інших спільних знімках. Шанувальники відзначають, що різниця лише в кольорі волосся, а погляд, ніс і посмішка схожі неймовірно!

Зрівняєте самі!

© Instagram @ksushka_loboda_

Зазначимо, що сестра популярної співачки – людина непублічна. Про Ксенії відомо небагато. Дівчині 28 років і вона закінчила Національний університет імені Тараса Шевченка. Обранцем Ксенії став український бізнесмен Артем Аурсалади.

© Instagram @ksushka_loboda_

До речі, нещодавно телеведуча Лєра Кудрявцева поділилася рідкісним, спільним з сестрою Оксаною, знімком і спровокувала бурхливі обговорення шанувальників про їхню неймовірну схожість.

Моя рідна сестричка, моя любов, моя подруга, моя душа ❤️, – залишила під знімком ніжну підпис Лера.

Лера Кудрявцева с сестрой© Instagram @leratv
Лера Кудрявцева с сестрой и подругами© Instagram @leratv

Нагадаємо, Світлана Лобода виховує двох дочок. Батьком старшої, 8-річної Євангеліни, є танцюрист Андрій Цар. Закохані не змогли зберегти відносини і розлучилися. Тим не менш, чоловік бере участь у житті дочки.

А молодшу доньку, однорічну Тільду, як стверджують ЗМІ, співачка народила Тиллю Линдеманну, соліст групи Rammstein, чим і пояснюється рідкісне ім’я дівчинки.

© Instagram @lobodaofficial
Фото на анонс: особистий блог зірки