Паризькі канікули: співачка Альона Апіна показала фото з 17-річною донькою

968

54-річна співачка Альона Апіна подарувала собі і 17-річної дочки Ксенії канікули в Парижі. Погода в столиці Франції не радує, але ця обставина не особливо засмучує мандрівниць. Настрій відображає коментар Альони Апіної до фото, зробленому на тлі Ейфелевої вежі:

У Парижі дубак, але башточка варто! Ржавенькая, але все одно крута!

© Instagram @neapina

Передплатників порадувало нове фото співачки з донькою. Нагадаємо, батьком Ксенії є кінопродюсер Олександр Иратов. Пара розлучилася в 2016 році після 25 років шлюбу.

Читайте також:Не відрізнити: Наталія Подольська показала фото з сестрою-близнючкою, мамою і молодшим братом

Зазначимо, що Альона Апіна рідко ділиться спільними знімками з єдиною спадкоємицею. Якщо і публікує, то завжди коментує з любов’ю. Наприклад:

Моя маленька доросла дочка! Моє надійне плече.

© Instagram @neapina

Пік кар’єри Альони Апіної припав на 90-ті роки. На кожній вечірці або дискотеці слухали її пісні і танцювали під них. Найбільш відомі — «Вузлики», «Електричка», «Ксюша», «American Boy», «Бухгалтер», «Леха». Але мало хто знав, що в ті роки співачка пристрасно мріяла стати мамою. Проте були викидні. Раз за разом. І вони приводили знаменитість у відчай.

Читайте також:Актор Юрій Батурин вперше розповів про сина: «Я вимолив у Бога»

У попередніх інтерв’ю Альона Апіна розповідала про свій стан:

Я сама була близька до божевілля. Уявіть: лежу в гінекології. Навколо жінки з животиками, як диліжанси, плавають, лікарі їх животики трубками слухають. А по мені — порожнеча. При вигляді грудного малюка в мене ступор наступав! Я пережила все — істерики, депресії, відчай.

Уявіть: мене при кожній спробі завагітніти «бомбили» гормонами тричі. Перший раз — щоб підготувати організм. Другий — щоб ембріон прижився. Третій — після викидня, щоб організм прийшов у себе.

Найстрашніше, коли в тебе садять вже запліднену яйцеклітину, а вона не приживається. І лікарі не знають, чому. Я здорова. Чоловік здоровий. Але Богу до цього діла немає… Коли ембріон в черговий раз не прижився, можна було зійти з розуму. Деякі в таких ситуаціях впадають у містичні припущення: мовляв, плачу за що-то, Бог покарав. На мені таких гріхів не було. Чоловіка з чужої сім’ї не спокушала: коли ми познайомилися, він вже жив один, дітей без батька не залишала. «За що?» — думала, стоячи біля ікон. Ікони мовчали. Чашу терпіння переповнив один випадок. Ми знімалися на останніх різдвяних зустрічах у Алли Борисівни Пугачової. До мене підсіла відома співачка і повчально промовила: «Ну що ти ніяк не народиш, Альона! Ти що — дитини не хочеш? Я ось нещодавно народила, у мене такий славний пупсик!» Я жінка сильна, але не розплакатися змогла з працею. Прийшла додому, сказала чоловікові: давай ще раз в лікарню ляжу! Давай дитину з дитбудинку візьмемо! Але Олександр відрізав: «У нас буде дитина…»

© Instagram @neapina

Ксюша з’явилася на світ за допомогою сурогатної мами. Дівчинка виросла дуже схожою на свою знамениту матусю, однак характер у них різний. Спадкоємиця співачки визнається:

Вона все приймає дуже близько до серця, а я, здається, навіть підтримувати не вмію. Максимум можу сказати: «Заспокойся, все буде добре», а інших слів знайти не можу.

Передплатники Альони Апіної завжди раді спільним знімків співачки з донькою. І ми чекаємо нових цікавих фото!

Фото на анонс: Instagram @neapina