Перевертається: Анастасія Цвєтаєва показала нові кадри з 2-місячним сином

832

37-річна Анастасія Цвєтаєва — популярна актриса і мама трьох чудових дітей: Кузьми (13), Естер (6) і Аківи, якому скоро виповниться три місяці. Молодший син — другий її загальний дитина з чоловіком Натаном Ольганом. Знаменитість активно веде свій особистий блог і регулярно ділиться з шанувальниками знімками дітей, розповідаючи про життя багатодітної матусі в Ізраїлі.

Нещодавно, наприклад, Анастасія порадувала своїх численних шанувальників знімком з усією родиною, чого раніше не робила.

Просто дуже гарний ранок у нас сьогодні вийшло. І до речі, по ходу це перша фотографія, де ми вп’ятьох! Історична можна сказати))) Та ні, Кузьма не стоїть на стільці чи сходинці😂Подробиці в сториз. Всім гарних вихідних❤️

© Instagram @nastia_tsvetaeva

А вчора актриса виклала в свій блог відео, на якому маленький Аківа вже сам перевертається, чим, звичайно, не може не радувати свою матусю.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 25, 2019 at 1:21am PDT

До речі, буквально тиждень тому Цвєтаєва вже розповідала, що малюк перевертається уві сні:

Аківа почав перевертатися уві сні. Вже два рази перекинувся з живота на спину. Поки я очі продирала поруч))) Прокидаюся, а він на спинці крекче😃

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Вчора вона також розмістила великий пост у своєму особистому блозі: Анастасія розповіла, як проходив перший місяць після пологів і чому вона так не любить цей період. Цвєтаєва також поділилася з шанувальниками, як у неї вийшло вибудувати чіткий режим:

Чесно зізнаюся: я не люблю перший місяць. За те що в ньому немає режиму, все ще дуже хаотично, як у маренні, все нове, все страшно (мені завжди страшно, з кожною дитиною, не важливо перший він або десятий). Я з одного боку прихильниця годування на вимогу, а з іншого боку я адепт режиму. Значення і того і того важко переоцінити і як не дивно одне з іншого випливає.Ніколи в житті я не подстраивала дітей під себе і не робила їх зручними. Ніяких «поорет і засне» і годування по годинах. Навпаки: я сама підлаштовувалася і прислухалася до них, намагалася зрозуміти їх. І гв, і сон, і купання, і прогулянки — режим усього цього вибудовується сам собою, природа все передбачила. Потрібно просто бути терплячою і чуйною. На це зазвичай іде перший місяць. У початку другого місяця зазвичай вибудовується чіткий режим.Зараз у нас так: перший підйом вранці в 6, невелика перерва, потім ще досипає годин до 8. Потім спить ще години півтори і сон в колясці (якщо на балконі більш чуйний і короткий, а якщо на вулиці то може і 2 години проспати), потім йдуть знову їжа/сон/пильнування циклічно, в 6 вечора ми йдемо гуляти на вулицю до 7:30, 8 купаємося і в 9 вже спимо. Вночі він прокидається від 2 до 6 🙈 раз. Як пощастить)))При чому засинає на нічний сон вже сам. Я його годую, тримаю на ручках до такого напівсонного спокійного стану, потім кладу в ліжечко і він сам засинає. Нічого для цього не робила, не тренувала, просто одного разу у мене втомилися руки його тримати, я поклала в ліжечко буквально на кілька хвилин відпочити, а він взяв і заснув. На наступний вечір я повторила це вже усвідомлено і він знову заснув сам. З тих пір він так сам і засинає.Вдень я іноді сплю з ним близько години. Але навіть без цієї години я висипаюся, незважаючи на ранній підйом і нічні годування.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Нагадаємо, Аківа, як і старші діти актриси, з’явився на світ шляхом кесаревого розтину. Раніше Анастасія Цвєтаєва пояснювала, чому Кузьма і Естер народилися з допомогою хірургів і з якої причини вона побоюється природних пологів.

У мене було перше кесарів (планове) за показаннями: тазове передлежання сина і плюс до того звужений внутрішній таз (мій). Я кесарів не обирала і тоді йому не зраділа, але сперечатися не стала.

Потім в пологовому будинку, по дорозі на свою операцію, випадково побачила дівчаток у сутичках і на мене це справило дуже сильне враження! Я стала панічно бояться природних пологів.

Перша операція у мене пройшла відносно легко, потім досить швидко відновилася (спасибі молодому організму і дбайливому відношенню московських лікарів) і про цю процедуру в цілому у мене не склалося негативних вражень, хоча ЗВИЧАЙНО я ні в якому разі не назвала б КС халявою. Весь удар тут йде вже на період ПІСЛЯ. Перші кілька днів відчуваєш себе так, ніби тебе переїхало катком. У перший день встати неможливо, у другій ледве тримаєшся на ногах, на третій починаєш ходити ледве-ледве. Живіт йде не відразу, повільніше, ніж при ЕР, а в багатьох взагалі не йде, а залишається нависати над швом. Шов болить, а другий раз в Ізраїлі мені ще запустили всередину повітря і це було катуванням!

Вдруге я могла вибрати – природні пологи або кесарів розтин.

Я вирішила вибрати КС з кількох причин.

Вже знала, чого чекати.

Одне місце вже розрізали, навіщо псувати друге?

Після того, як я побачила вагітних жінок, у мене склався страх природних пологів.

Люблю, коли все за планом.

Вдруге я народжувала в Ізраїлі і перенесла операцію набагато важче. І саму операцію, і відновленням. В Ізраїлі роди поставлені на потік і це дуже відображається в недбалому відношенні.

Вдруге я перенесла всю цю процедуру набагато важче. І щиро пожаліла, що не стала народжувати сама.

Ну а в третій раз вибирати вже не доводиться — після 2-х кесаревих тільки операція.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

До речі, зовсім нещодавно Анастасія Цвєтаєва розповіла, як проходить її відновний період після кесарева розтину. Багатодітна матуся поділилася особистим досвідом в блозі.

1. Рухатися початку через 6 годин. Вставати і ходити по палаті. Ні в якому разі не можна лежати і боятися рухатися. Через 5-6 днів вже відчувала себе людиною.

2. Мій універсальний рецепт: у всіх ситуаціях пити багато води. В даному випадку теж.

3. Нормально харчувалася, без дієт, але і без трешу. Продовжую пити свої вагітні вітаміни (органіку), до тих пір, поки банки не закінчаться. Мульти, З, залізо і рибний жир.

4. Нормально висипалася. Для мене це дуже важливо.

5. Щоб йшов швидше живіт, можна носити бандаж. Я особливо не захоплююсь, але іноді можу.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

6. Спортом поки займатися не почала. Але в майбутньому планую.

7. Ну і генетику ніхто не відміняв. У мене немає схильності до повноти.

Фото на анонс: Instagram @nastia_tsvetaeva