Які красені: Наталія Водянова розсекретила особи молодших дітей

570

37-річна Наталія Водянова – одна з найвідоміших багатодітних матусь у світі. Вона – знаменита світова супер-модель і щаслива мама, яка виховує п’ятьох дітей. 18-річний Лукас Олександр, 13-річна Нева і 12-річний Віктор з’явилися на світ у шлюбі Наталії сбританским аристократом Джастіном Портманом, а 5-річний Максим і 3-річний Роман народилися в нинішніх відносинах моделі з французьким бізнесменом Антуаном Арно. Знаменитість не часто ділиться сімейними знімками з дітьми, тому кожне таке фото стає справжнім подарунком для численних шанувальників супермоделі.

© Instagram @natasupernova

До речі, знаменитість зовсім недавно розсекретила зовнішність молодшого сина. Відомо, що малюк народився в один день з його батьком Антуаном і в честь подвійного свята Наталія вперше показала наймолодшого в особистому блозі. Шанувальники відзначають, що хлопчик узяв все найкраще від обох батьків і поки складно судити, на кого більше схожий Роман.

© Instagram @natasupernova

Читайте також:Чудовий карапуз: Наталія Водянова вперше показала обличчя молодшого сина

А в ці вихідні святкує 90-річчя її улюблена бабуся Лариса Гаврилівна. На честь святкової дати знаменитість вперше поділилася безліччю рідкісних кадрів з бабусею і молодшими дітьми і зворушливо привітала її з ювілеєм.

Цієї кокетці сьогодні 90 років, — жартівливо написала Наталя.

© Instagram @natasupernova

Численні шанувальники поспішають привітати Ларису Гаврилівну з днем народження і залишають їй компліменти і добрі побажання.

З днем народження вашу прекрасну бабулечку, Наташа❤!! Міцного сибірського здоров’я і щастя бажаю в її свято!

Дай бог здоров’я цієї приголомшливої жінки

Наталочко, дай Бог здоров’я вашої бабусі! Вона щаслива, що в її внучки таке добре і велике серце!

Відомо, що навесні 2016 року Лариса Гаврилівна приїхала провідати свою знамениту онуку в Париж. Водянова тоді була вагітна своєю п’ятою дитиною, Романом. Зоряна бабуся дала відверте інтерв’ю журналу StarHit і розповіла, що порядки в сім’ї її онуки дуже суворі.

«Як-то Лукас запізнився до вечері, а у них трапеза не починається, поки всі за столом не зберуться, – розповіла вона. – Лукаса довелося чекати. І Наташа його за це вичитала. Він, звичайно, засмутився, але мамі перечити не став. Я потім акуратно їй кажу, може, варто було зробити йому зауваження з оку на око? Але Наташа спеціально висловила йому претензію у присутності молодших дітей, щоб ті засвоїли – семеро одного не чекають. Тим більше вечеря – це єдиний час протягом дня, коли збирається вся родина. Тут і задушевні бесіди, і обмін інформацією – у кого що за день сталося.

Також Лариса Гаврилівна зізналася, що їй дуже сподобався другий чоловік Наталії, французький бізнесмен Антуан Арно. Вона розповіла, що він дуже швидко знайшов спільну мову зі старшими дітьми своєї дружини, а також додала, що він дуже ніжний з її онукою.

До речі, зовсім недавно, в кінці жовтня Водянова приїхала в Росію і привезла з собою старших дітей. Відомо, що знаменитість приїхала в столицю з діловим візитом. 18 жовтня фонд «Оголені серця» на чолі з супермоделлю відкрив в Чертаново 206-й за рахунком парк. Там діти зможуть грати, займатися спортом і проводити футбольні змагання.

Читайте також:Блондини в місті: Наталія Водянова приїхала в Москву зі старшими красенями-дітьми

© Instagram @natasupernova

А після всіх справ, зіркова мама відвезла спадкоємців в Сочі і саме там її старший син Лукас зважився стрибнути з висоти близько 2 тисяч метрів. В тематичному парку Сочі Парк знаходиться одна з найвищих в Європі бейс-джампинговых вишок, яку в підсумку безстрашно випробував на собі Лукас.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 20, 2019 at 6:10am PDT

Читайте також:Стрибок у безодню: 17-річний син Наталії Водянової вразив шанувальників своєю безстрашністю

Біля Неви і Віктора ще й заняття в консерваторії, годину в день – фортепіано. Всі вони люблять спорт, читають, малюють. У мене дуже працьовиті діти. Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність – це вільний час, — розповіла Наталя в одному з рідкісних інтерв’ю.

До речі, єдина дочка Наталії Водянової вже визначилася з майбутньою професією. Нева любить класичну музику і чудово грає на фортепіано. Як писав тижневик «7 Днів», дівчинка навіть на «відмінно» склала іспит в музичній школі.

Суддівство не було занадто суворим, — розповіла Наталя, — але дочка готувалася до іспиту дуже серйозно. Музика — її пристрасть! Будинки Неву не відірвати від фортепіано. Вона мені навіть заявила, що буде тільки музикантом, — з гордістю зізналася зіркова мама.

© Instagram @natasupernova
Фото на анонс: Instagram @natasupernova