Посмішка мами, очі тата: Влад Соколовський поділився зворушливими фото доньки

664

27-річний Влад Соколовський — популярний співак і актор, екс-соліст групи «БиС» і турботливий тато доньки Мії, якій у жовтні виповниться 2 роки. Дівчинка народилася у шлюбі Влада з співачкою Маргаритою Герасимович, більш відомої під творчим псевдонімом Рита Дакота.

© Instagram @vs20

Читайте також:Рита Дакота: «Прости, що щаслива… без тебе»

Незважаючи на те, що зіркове подружжя пережили важке розлучення, вони зуміли налагодити стосунки заради дочки. Влад бере безпосередню участь у вихованні дівчинки і приділяє їй весь вільний час. Він часто ділиться в особистому блозі теплими кадрами з Мией і розповідає новини про неї.

© Instagram @vs20
© Instagram @vs20, @ritadakota

Наприклад, у квітні співак зізнався, що серйозно замислюється над питанням, який вид спорту віддати Мію. А також похвалився, що дівчинка, незважаючи на юний вік, вже демонструє відмінну розтяжку.

Днями дочка показала мені свою розтяжку!

Нещодавно, в компанії друзів, обговорювали якийсь спорт для дітей найкраще. Виявили, що найпопулярніший спорт для дівчаток — художня гімнастика, спортивні танці та фігурне катання. Мія по своїй натурі — лідер, так що впевнений, що вона сама дасть нам зрозуміти, що їй ближче всього)

А сьогодні Соколовський показав серію чудових знімків з Мией і поділився з передплатниками батьківськими емоціями.

Посмішка мами, очі тата) Я бачу в ній її, а вона в ній мене…) Особисто я не можу вибирати з цих фотографій, тому викладаю відразу все) Знімки зроблені з різницею в кілька секунд. Які ж нереальні і чисті емоції. Складно навіть припустити скільки це маленьке диво видає енергії в тиждень, — підписав фотографії зоряний батько.

© Instagram @vs20
© Instagram @vs20

Шанувальники прийшли в захват від чудовій фотосесії і залишають добрі побажання і компліменти чарівною Мії, а також обговорюють, що маля все більше стає схожа на зіркову маму:

Боже, яка ж вона солодкість, нереально прекрасний дитина)))

Чудова реготуха) копія — мама, а ось колір очей татів

Дуже дуже цікава і велика маленька дівчинка, що ввібрала від своїх чудових батьків все найкраще і перспективний!!..))

До речі, днями Рита відкрила маленький сімейний секрет і вперше озвучила домашнє прізвисько дочки. Виявилося, що зіркова матуся ласкаво кличе її Одуваном з-за забавних світлих кучериків.

Рита Дакота называет дочку Одуваном© Depositphotos, Instagram @ritadakota

Читайте також:Відео: дочка Рити Дакоти умилила шанувальників своєю реакцією на іграшку-свинку

В одному з рідкісних інтерв’ю Влад Соколовський розповів про свої почуття, коли вперше взяв новонароджену дочку на руки.

Це невимовне почуття. Коли береш свою дитину на руки, ти розумієш, що зараз ти для цієї крихітки все — його світ, вся його життя. Це такий космос! Це якийсь абсолютно приголомшливе відчуття, яке дарує тобі неймовірний заряд позитиву, покладає неймовірну відповідальність. У такі емоційні моменти відбувається велика переоцінка цінностей, — зізнався зоряний батько.

© Instagram @vs20
Фото на анонс: Instagram @vs20