Перша прогулянка: Анастасія Цвєтаєва показала обличчя новонародженого сина

1289

37-річна Анастасія Цвєтаєва 28 травня стала багатодітною мамою. У Анастасії і її чоловіка народився синочок! Нагадаємо, що появи на світ братика з нетерпінням чекали 13-річний Кузьма і 6-річна Естер.

Читайте також:Милота: Анастасія Цвєтаєва назвала ім’я новонародженого сина і показала його няню

Цвєтаєва з задоволенням ділиться щасливими материнськими буднями. Нагадаємо, що перше фото малюка, зроблене в пологовому будинку, було опубліковане невдовзі після його народження. І, звичайно, було зустрінуте передплатниками з радістю і побажаннями щастя і здоров’я малюка, його мамі і всій родині.

© Instagram @nastia_tsvetaeva
© Instagram @nastia_tsvetaeva

Сьогодні Цвєтаєва опублікувала перше відео з прогулянки малюка. Аківа знайомився з сонечком на балконі. А шанувальники актриси зуміли нарешті розглянути личко малюка. Який же він лапочка!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 2, 2019 at 3:39am PDT

Читайте також:У чотири руки: Регіна Тодоренко з 5-місячним сином зіграли на цифровому піаніно

Поділилася Анастасія та фото малюка в ліжечку, супроводивши його поясненням, чому сина було вирішено назвати таким незвичним ім’ям:

Ну і найцікавіше: як назвали?😋Мені дуже хотілося рідкісне, але в той же час не екзотичне для Ізраїлю ім’я. І щоб на інших мовах можна було вимовити без того, щоб зламати мову.Чоловік пропонував Беньямін. Я пропонувала Марк. Потім майже зійшлися на Яків, але без захвату… Взагалі з жіночими іменами набагато простіше, звичайно. А нормальних імен для хлопчиків вдень з вогнем не знайдеш🤨В якийсь момент, коли я вже вирішила, що нашого дитини будуть кликати просто Хлопчик😂 мені згадався дуже класний ізраїльський серіал «Штисель», зворушлива любовна і сімейна історія з життя релігійних євреїв, я про нього навіть писала колись давно, пам’ятаєте? Якщо не бачили, то дуже раджу подивитися, прям відмінний👍🏻В цьому серіалі був головний герой, абсолютно чарівний, я просто закохалася тоді, звали його Аківа. І раптом всі пазли зійшлися! Я запропонувала цей варіант чоловікові і йому сподобалося!Ми стали рити інфу по цьому імені і накопали історію одного з найбільш відомих і поважних рабинів — раббі Аківа. Це не біблійний персонаж, а реально живе людина, і у нього абсолютно неймовірна доля і характер! Людина, яка до 40 років не вмів читати, наполегливою і щоденною працею зміг домогтися того, що став найбільшим рабином свого і не тільки свого часу! До речі, спочатку він навіть і євреєм не був. Ну коротше там дуже крутий заміс, кому цікаво детальніше, погуглите.Люблю я імена, оповиті легендами, смислами і історіями, а не просто Сергій .Так і стали називати нашого хлопчика, ще в животі: Аківа.Коли він народився, то понеслися з ніжні варіанти: Акивуш, Ків Ків, Акивушка, Ківа😍 А іноді, коли я годую його серед ночі, я з просонья називаю його Естер🤣

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Катерина Вуличенко, не так давно стала мамою вдруге, залишила під постом свій коментар:

А я відразу сказала, що ім’я круте!!)) мужик!!!

Анастасія раніше розповідала, що Естер чекала братика з нетерпінням. За кілька днів до пологів вона написала у своєму мікроблозі:

Вчора змусила тата ліжечко зібрати, зараз ось відчуває кошик для немовляти. Сказала, що потім її можна використовувати як машинку і їздити на ній по паркету. А втім навіщо чекати? Давай поїдемо прямо зараз!

Іграшки на міцність і на спільний сон теж все вже відчула))) Сама зібрала для бейбіка коробочку з малюнками, поробками, своїми старими брязкальцями☺️ щоранку приходить побажати нам з животом доброго ранку, а ввечері спокійної ночі.

Проінспектувала соску, схвалила. Пляшечка сказала теж хороша.

Коротше вона у нас найактивніший передовик виробництва, взяла правління у свої руки. Рветься бути присутнім на пологах.

Я навіть боюся того, що буде, коли дитина народиться. Вона мені просто не віддасть.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

З нетерпінням чекаємо сімейне фото сім’ї Цвєтаєвої в новому складі!

Фото на анонс: Instagram @nastia_tsvetaeva