Вогонь: Нюша показала ефективна вправа для ніг і не тільки

1110

Нюша нещодавно вперше стала мамою — в листопаді вона народила дочку від чоловіка, головного радника президента Міжнародної федерації студентського спорту Ігоря Сивова. Артистка майже одразу вийшла з декрету, почав давати концерти, а тепер ділиться секретами своєї ідеальної фізичної форми.

Читайте також:Співачка Нюша розповіла, що замінила солодке в раціоні

© Instagram @nyusha_nyusha

На цей раз Нюша показала ефективна вправа для ніг і сідниць. Співачка опублікувала відео з спортзалу у своєму особистому блозі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 20, 2019 at 4:50am PDT

Нещодавно артистка зізналася, що не поспішала приходити у форму після пологів, і розповіла, як змінювалася після народження доньки:

СІМ місяців. Рівно стільки минуло з народження нашої малої і переродження моєї душі і тіла✨Незважаючи на те, що я почала виступати практично відразу, знадобився час і БАГАТО роботи над собою, щоб повернутися до звичної форми… Я спостерігала дивовижні зміни свого тіла під час вагітності і ніколи їх не соромилася… всередині завжди відчувала себе окриленою🙌🏼Процес повернення в форму для кожної дівчини дуже індивідуальний… Особисто я не поспішала змінюватися в перші два тижні, виснажувати себе тренуваннями і поступово вводила спеціальне харчування і спортивні вправи в свій режим.

© Instagram @nyusha_nyusha

Раніше співачка назвала кілька головних вправ, за допомогою яких вона приходила в форму після пологів:

  • Діафрагмальне дихання — щедро насичує кров киснем і, при регулярному виконанні, допомагає позбавитися від зайвої ваги.
  • Активізація поперечної м’язи живота в різних положеннях — вакуум, пілатес — hundred. Взагалі, в моїх тренуваннях дуже багато вправ з пілатесу.
  • Активізація глибоких м’язів тазу в різних положеннях. «Ліфт» — по черзі напружуємо і розслабляємо м’язи сідниць, з кожним разом збільшуючи інтенсивність впливу))
  • Мертвий жук. От і думайте тепер, що це.
  • Плечовий міст. Ще одна вправа з пілатесу, називається shoulder bridge
© Instagram @igorsivovv

До речі, нещодавно Нюша з чоловіком порадували шанувальників сімейним портретом. Про другу дитину новоспечена мама поки що не замислюється. А ось у її чоловіка Ігоря Сивова досвіду у спілкуванні з дітьми більше. У чиновника також є двоє синів від попереднього шлюбу.

Читайте також:

  • Старовинне ім’я: Нюша зізналася, як назвала доньку
  • Голлівудська зірка: Нюша стала схожа на Кіру Найтлі
  • Відео: співачка Нюша показала, як робить масаж новонародженій доньці
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha