Перша стрижка – справа непроста: Катерина Стриженова показала смішне відео з онуком з перукарні

810

Зірка Першого каналу поділилася цікавим роликом з улюбленим онуком і привела в захват шанувальників. Малий Петро Петрович відвідав перукаря!

Катерина і Олександр Стриженовы є однією з найбільш міцних і гармонійних пар в російському шоу-бізнесі. Вони познайомилися в далекому 1984 році, коли разом знімалися у фільмі «Лідер». Незважаючи на юний вік, вони відразу закохалися один в одного. Разом Катерина та Олександр вже більше тридцяти років, у них є дві дочки — 33-річна Анастасія та 18-річна Олександра.

СтриженоваФото: Instagram @strizhenovae

Анастасія в 2013 році вийшла заміж за фінансиста Петра Грищенка, а в минулому році у них народився син Петро. Зоряні бабуся і дідусь душі не чують у маленькому онука, проте із-за того, що Анастасія з чоловіком живуть у США, бачать малюка не так часто, як хотілося б.

Анастасия СтриженоваФото: Instagram @anastasia_strizhenova

Днями Катерина розповіла, що вони разом з чоловіком вирушили в сімейне подорож, щоб привітати дочку і зятя з шостою річницею весілля. Свято вирішили влаштувати в Мексиці.

Щоб привітати дітей з річницею весілля, довелося долетіти до Мексики!Але ми готові хоч на Північний полюс ,тільки живіть дружно і щасливо…І окреме «спасибі» вам ,за Петра Петровича! – зворушливо звернулася до улюбленої дочки і зятя Катерина Стриженова.

СтриженовыФото: Instagram @strizhenovae

А вчора Стриженова в особистому блозі поділилася забавним сімейним моментом. Вона опублікувала веселе відео з перукарні, на якому майстер з перемінним успіхом намагається підстригти активного Петю.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Sep 6, 2019 at 8:46am PDT

Стрижка нашого Купідона! – підписала ролик телезірка.

Захоплені шанувальники залишають компліменти чарівному малюкові і просять Катерину показати результат перукарської майстерності.

Ось воно, щастя кучеряве! Покажіть, що вийшло))))

Ну, дайте ж Шумахеру покерувати спокійно! А то аварії не уникнути!!

До речі, серпень у великому сімействі Стриженовых багатий на святкові дати. 11 серпня відзначив 90-річчя патріарх сім’ї, засновник династії і знаменитий радянський актор – Олег Олександрович Стриженов. Улюбленого папу, свекра і дідуся вітала вся сім’я! Катерина поділилася в особистому блозі зворушливою фотографією, на якій зображені три представники трьох поколінь династії: іменинник, його син Олександр і онука Олександра.

Олеся (Олег Олександрович), і в 90 (дев’яносто!!!), погодьтеся, неймовірно гарний! Він дотепний, іронічний і позитивно налаштований! Дай Бог кожному! Загадав бажання між двома Олександрами! – з ніжністю привітала свекра телезірка.

СтриженовыФото: Instagram @strizhenovae

До речі, прихильники не раз відзначали, що однорічний Петя зростає копією свого зоряного діда — Олександра Стриженова. А той, у свою чергу, також неймовірно схожий на батька – Олега Олександровича. Тому правнук також повторив його риси.

Нагадаємо, що Анастасія Стриженова зіграла весілля з Петром Грищенко влітку 2013 року. Одруження розпочався з вінчання, яке пройшло в підмосковному храмі Пресвятої Богородиці. На ньому були присутні тільки рідні і близькі закоханих.

Діти нині живуть в Америці і при цьому працюють. Так що підготовку весілля вони довірили нам з Сашком. І на це пішло півроку. Нехай клопітно, але ми отримали величезне задоволення. Мабуть, реалізували якісь власні таємні мрії про ідеальний святі. Але оскільки головними героями були не ми з Сашею, а хлопці, то нам довелося обговорювати з ними кожен крок.

За тиждень до торжества я взяла відпустку, не відповідала на дзвінки, крім тих, що стосувалися весілля. Довелося відмовитися від зйомок у кіно. Я і думати не могла ні про що стороннє!

Для нас з Сашею весілля дочки — одна з найголовніших подій в житті, настільки неймовірне і яскраве, що я навіть описати не можу власні переживання, — розповіла про весільному торжестві Катерина.

СтриженовыФото: Instagram @strizhenovae

Читайте також:

  • Милий карапуз: онук Катерини Стриженовой на прогулянці
  • 31 рік у шлюбі: Стриженовы відзначили сонячну весілля
  • Вся в матір: Катерина Стриженова з донькою здивували нарядами в стилі family look і веселим танцем
Фото на анонс: Instagram @strizhenovae