Перша фотосесія: Анастасія Трегубова показала знімок з молодшою дочкою

841

Телеведуча Анастасія Трегубова — багатодітна матуся: четвертий малюк Анастасії Трегубової та її чоловіка Олександра з’явився на світ 17 квітня. Зірка ділилася з передплатниками, як проходили пологи, розповівши про їх нюанси:

Моя історія четвертих пологів була схожа на дежавю: я приїхала на пологи за кілька днів! Поки чекала години Х, відпочивала, як у п’ятизірковому готелі.

17 квітня вранці було прийнято рішення стимулювати пологи. Спочатку було страшно, звичайно, але потім я зібралася і довірилася своєму лікарю, з якими народжувала і в минулий раз.

В обід наш син з’явився на світ. Повинна зізнатися, що це були мої самі легкі і швидкі пологи.

Впевненість додавало ще й те, що мій чоловік весь час був поруч. Сашко підтримував мене і брав активну участь у народженні. І так захопився процесом, що навіть перший раз в житті перерізав пуповину!!! Сьогодні я ще більше переконалася в тому, що поява на світ дитини — це свято, і народжувати потрібно без болю, в доброму оточенні, щоб цей процес асоціювався виключно з позитивними емоціями.

Її дочка Ніка з’явилася на світ 30 січня минулого року. Крім Ніки і новонародженого малюка, подружжя виховує 12-річну доньку Лізу і 8-річного сина Мішу.

© Instagram @atregubova

Зазначимо, що знаменита матуся поки не розповіла, як назвала синочка. Відомо лише те, що вона розсекретила відразу після пологів: зріст — 52 сантиметри, вага — 3 400 кг.

Однак сьогодні багатодітна матуся поділилася рідкісним знімком з донькою, чим дуже порадувала своїх шанувальників.

© Instagram @atregubova

Шанувальники оцінили знімок:

Улюблені ❤️❤️❤️💋💋💋

Настя, ви класні 👍🏼👍🏼😀🌹

До речі, нещодавно телезірка розповіла, що вона відновлювала сили в престижному підмосковному санаторії. Нещодавно багатодітна матуся поділилася з шанувальниками серією фотографій з велопрогулянки і розповіла, як проходять її канікули і з допомогою яких фізичних активностей вона приводить себе у форму.

Пішов дев’ятий день після пологів😉Відпочинок, трохи велопрогулянок, свіже повітря і любов… Завтра з ранку смачний сніданок, потім гольф, а далі подивимося))) – поділилася планами багатодітна матуся.

Анастасия Трегубова поделилась секретами своей формы© Instagram @atregubova

Захоплені шанувальники пишуть зіркової матусі щирі компліменти і теплі побажання, а також цікавляться про плани на п’ятого малюка.

Анастасія, ви прекрасні! Найкрасивіша багатодітна мама на нашому телебаченні!

Красуня! Так виглядати через тиждень після пологів — це подвиг!

Здоров’я вашим діткам і вам! Виглядаєте прекрасно) можна вже і п’ятому дитинку задуматися)))

До речі, в сторіс свого особистого блогу телезірка поділилася своїм меню. З’ясувалося, що на імпровізованих канікулах Анастасія ні в чому собі не відмовляла, вибираючи овочевий салат з узбецькими помідорами, руколою і сиром, різотто з білими грибами і червоне м’ясо.

Трегубова зізнається,що дотримується принципу роздільного харчування, їсть 3-4 рази на день і може дозволити собі маленький шматочок гіркого шоколаду. На сніданок воліє каші, обід складається з овочевих супів і легких салатів, а на вечерю, наприклад, печінку з брокколі або сир.

Меню Анастасии Трегубовой© Instagram @atregubova

Читайте також:

  • До і після: як худнуть після пологів зіркові мами
  • Глафіра Тарханова розповіла, як залишатися стрункою після чотирьох пологів
  • Неможливе можливо: зірки, які феноменально схудли після пологів
Фото на анонс: Instagram @atregubova.