Перше слово: Анастасія Костенко поділилася зворушливим відео з донькою

655

25-річна Анастасія Костенко і 32-річний Дмитро Тарасов одружилися взимку 2018 року, а влітку того ж року стали батьками дочки, яку назвали Міланою. Зараз вони із задоволенням діляться фотографіями та відео з малятком в соцмережах, не приховуючи її від шанувальників.

Детальніше:Відео: Анастасія Костенко показала пологи і перші хвилини життя дочки

Нагадаємо, що для Анастасії це перша дитина, а у Дмитра підростає ще одна дочка Ангеліна-Ганна, яка з’явилася на світ в першому шлюбі футболіста.

© Instagram @kostenko.94

Нещодавно Анастасія показала серію зворушливих відео, на яких однорічна дівчинка Мілана впевнено крокує під наглядом турботливого тата, а також намагається освоїти фортепіано. Зоряна спадкоємиця росте дуже активною і усміхненою дівчинкою.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 19, 2019 at 3:32pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 20, 2019 at 12:55am PDT

Також цього літа Дмитро показав, як вчить дочку грати у футбол. На своїй сторінці спортсмен опублікував веселе відео, на якому одягнена в усе рожеве Мілана намагається потрапити ногою по м’ячах. Суть гри маля поки явно не розуміє: Мілана весь час намагалася сама забігти у ворота, а не забити в них м’яч.

View this post on Instagram

A post shared by Dmitry Tarasov (@tarasov23) on Aug 11, 2019 at 11:20am PDT

А сьогодні в особистому блозі щасливої матусі з’явився зворушливий ролик, на якому дівчинка вимовляє своє перше слово. І це слово – «мама».

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 26, 2019 at 1:55am PDT

До речі, не так давно Поліна Сидіхіна розповіла, що її донька теж вперше вимовила слово «мама»: про це актриса написала в особистому блозі, коли малій виповнилося 9 місяців.

Спасибі. Я так часто стала вимовляти це слово з появою дочки.

І без того до країв щасливе життя, перетворилася в казку. Хочеться дякувати кожну годину, кожну мить, не знаю кого. Просто всесвіт. За її усмішку, за її сміхом, за її вже такі міцні обійми, за ніжність, за перше в моєму житті «мама».

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Aug 15, 2019 at 3:32am PDT

Варто відзначити, що Дмитро Тарасов дуже любить балувати доньку, він навіть влаштував для неї власний парк розваг прямо в будинку! На відео, яке Тарасов недавно опублікував у своєму особистому блозі, він допомагає малятку скотитися з гірки.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 4, 2019 at 4:53am PDT

Нагадаємо, дочка Анастасії та Дмитра з’явилася на світ в клінічному госпіталі Лапино. Спочатку вони не розкривали ім’я дочки, але натяк на нього був зроблений практично відразу після народження малятка – в дитячій кімнаті, прикрашеній квітами, перебував куля з ініціалами «МД».

© Instagram @kostenko.94
Фото на анонс: Instagram @kostenko.94