Масло усьмы для зростання брів і вій

578

Зміст:

  • Склад і властивості масла усьмы
  • Застосування
  • Фото до і після використання усьмы
  • Усьма користується великою популярністю у жінок Азії, Близького Сходу. Вона має фарбувальними властивостями, здатна відновлювати волосяні цибулини. Після застосування препаратів на основі усьмы волосся стає здоровим, густими, швидше ростуть. В останні роки мешканки країн СНД також стали застосовувати масло усьмы для зростання брів і вій.

    Масло з листя усьмы

    Склад і властивості масла усьмы

    Це тягуча непрозора рідина зеленуватого або жовтого кольору. Для виготовлення застосовують особливі технології, при цьому всі корисні властивості, поживні елементи зберігаються.

    Якщо для виготовлення використовуються листя або стебла, то масло має зеленуватий відтінок, при його виробництві використовуються різні ефірні масла. Цей продукт відрізняється більш м’яким дією, більшою безпекою. Саме його використовують для брів, вій.

    Олія з насіння усьмы більш концентровано, жовтого кольору, в ньому відсутні будь-які добавки. Його не можна використовувати для вій або брів: при попаданні в око викликає печіння, біль. Його можна використовувати тільки для лікування від облисіння.

    Цей препарат має багатий хімічний склад:

    • комплекс вітамінів В1, В2, В6, В9, А, Е, РР забезпечує повноцінне харчування, надає волоссю блиск;
    • флавоноїди нейтралізують негативний вплив навколишнього середовища;
    • арахіновая, пальмітинова, лінолева, олеїнова, ейкозадіеновая, стеаринова кислоти відновлюють, утримують у клітках вологу, захищають від агресивного впливу середовища, стимулюють діяльність волосяних фолікул, живить ніжну шкіру в області очей;
    • вуглеводи, глюкоза живлять клітини;
    • алкалоїди сприяють швидкому росту волосся;
    • фосфор, азот живлять, зміцнюють.

    Масло усьмы застосовують у чистому вигляді або у складі шампунів, масок, бальзамів для стимулювання росту і відновлення волосся. При регулярному змазуванні волоски на віях і бровах стають більш довгими, густими, товстими, колір — більш темним і насиченим. Корисно використовувати після пошкоджень від хімічних барвників, нарощування, приклеювання штучних вій.

    отзывы

    Фото до і після застосування олії усьмы

    При застосуванні препарату:

    • нейтралізується шкоду від хімікатів, клею;
    • шкіра пом’якшується зони навколо очей;
    • поліпшується якість волосся.

    Масло усьмы усуває лупу, позбавляє від гіперпігментації, виліковує висипки неінфекційного характеру.

    Застосування

    Рекомендується наносити олію рівним шаром, рівномірно розподіляти за допомогою пензлика або пальцями. Одночасно проводиться масаж, що також є додатковою стимуляцією кровообігу клітин, волосяних фолікул.

    Процедуру краще проводити перед сном. Коли виникає необхідність наносити засіб вдень, потрібно залишатися в приміщенні. Перед виходом на сонце масло ретельно змивають милом.

    Процедура проводиться за наступною схемою:

  • Спочатку слід ретельно промити пензлик з милом, продезінфікувати в розчині хлоргексидину, прополоскати, висушити.
  • Очистити шкіру від бруду, косметики.
  • Набрати у піпетку кілька крапель олії, злегка підігріти.
  • Змастити пензлик, обробити проблемні зони.
  • При обробці вій руху виробляються від коренів до кінчиків, змазують зовнішню сторону, після цього – внутрішню. Брови обробляють, розчісуючи волосся спочатку вгору, потім вниз. При відсутності пензлика можна використовувати ватяну паличку. На брови наносять пальцем від носа до куточків очей, круговими масажними рухами.

    Можна комбінувати усьму з різними маслами: кісточок персика, касторовою, оливковою олією, камфорним, реп’яхову, жожоба. Від цього ефект багаторазово зростає. У поєднанні з хною усьма виконує функцію закріплювача: фарба тримається довше, волосся стають пухнастими і м’якими.

    Після нанесення необхідно прикрити змащені ділянки ватяними дисками. Змивати до ранку не потрібно. Масло іноді трохи пече, але потрібно потерпіти. Курс лікування становить 2 тижні, потім після 30-денної перерви процедуру повторюють.

    Фото до і після використання усьмы

    Маслом усьмы користуються не тільки ті, у кого брови і вії стали випадати, виглядають рідкісними і ослабленими в результаті косметичних процедур або хвороби, але і всі бажаючі мати густі темні брови і вії.

    При регулярному використанні протягом 2-4 тижнів засіб сприяє посиленню росту волосся, зростає інтенсивність фарбувального пігменту, волосся на бровах стають більш об’ємними і довше.

    фото до и после

    Брови до і після застосування

    Особливо помітний ефект при лікуванні вій, які потребують відновлення після завивок, нарощування, фарбування, використання накладних вій. Як бонус, область навколо очей отримує повноцінне харчування, стають непомітними дрібні зморшки, зростання вій відновлюється, їх кількість зростає, вони стають довшими і гущі.

    Не рекомендується використовувати масло усьмы при наявності запальних процесів на шкірі, при індивідуальній непереносимості, у період вагітності і годування.

    Масло усьмы гіпоалергенний, однак перед застосуванням рекомендується перевірити реакцію шкіри. Для цього масло наносять на тильну сторону зап’ястя. Якщо через 5-8 годин ніяких почервонінь і подразнень немає, можна сміливо використовувати засіб за призначенням. І через кілька тижнів застосування можна чекати помітних поліпшень зовнішності.

    Читайте також: масло чорного кмину