Перше спільне фото: Тіматі та Анастасія Решетова разом з новонародженим сином

685

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, вчора поділилися чудовою новиною про народження дитини. У своєму блозі Тіматі опублікував перші фото сина: хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва📌– підписав знімки щасливий батько.

Фото: Instagram @timatiofficial

А сьогодні мама Тіматі, Симона Яківна, опублікувала перший сімейний портрет: на фото щасливі батьки тримають на руках новонародженого малюка. Пост щаслива бабуся супроводила зворушливими словами:

Дорогі друзі! Дякую всім і кожному окремо за теплі слова і привітання!Народження дитини настільки емоційно заряджена подія, що я ще не можу прийти в себе! Я випробувала ці почуття чотири рази! Перед вами багатодітна жінка! У мене двоє синів, дві дочки і двоє онуків! Ура! Вірю, що наша сім’я буде множитися і розростатися!А поки, потерпіть ще потік «мимимишных» фото. Насправді в них моє життя і любов!🙏❤️

Фото: Instagram @simona280

Шанувальники приєднуються до привітань в коментарях і бажають всій родині величезного щастя і здоров’я:

Я готова їх дивитися і дивитися. Здоров’я вам і вашій родині 😍

Красиві, щастя і здоров’я вашим дітям ❤️

Вітаємо Вашу родину 🤗

Двічі бабуся вчора вже показала в блозі свій перший кадр з спадкоємцем.

При безпосередній участі Тіматі, made by Анастасія Решетова. Зустрічайте! Юнусов Ратмір Тимурович! Привіт малюк, ласкаво просимо в сім’ю! Довгої і щасливої дороги тобі! Приймаємо вітання!!!🐣🤧🙌❤️

Мама Тимати со своим внукомФото: Instagram @simona280

Швидше за все, новонародженого сина Тіматі назвав на честь загиблого в автокатастрофі одного Ратміра Шишкова, з яким познайомився на «Фабриці зірок–4» і якому навесні цього року присвятив кліп «Пам’ятаєш».

Спочатку закохані приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія Решетова ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної красивою фотосесією.

РешетоваФото: Instagram @timatiofficial

До речі, напередодні народження малюка його майбутня бабуся навіть запропонувала влаштувати конкурс на краще ім’я для малюка. Читачі блогу Сімони пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір. Саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні.

Нагадаємо, малюк – первісток для молодої матусі і друга дитина для музиканта, який вже виховує 5-річну Алісу, яка з’явилася в його відносинах з моделлю Оленою Шишковой.

© Instagram @timatiofficial

Читайте також:

  • Чудо-помічник: Анастасія Решетова розкрила незвичайне засіб від розтяжок на животі
  • Анастасія Решетова прокоментувала стать майбутньої дитини
  • Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками
Фото на анонс: Instagram @timatiofficial