Перше інтервю: дочка Олександра Малініна розповіла про навчання в Німеччині

849

Відомий співак Олександр Малінін — щасливий багатодітний батько. Від першого шлюбу у нього є син Микита (38), який пішов по батьківських стопах і став співаком. У другому шлюбі народилася дочка Кіра, яку виконавець визнав у 2011 році. А самим міцним виявився союз з лікарем-гінекологом Еммою Залукаевой. Вона народила співакові сьогоднішніх іменинників Фрола і Устинью. Також Олександр усиновив сина Емми, Антона, від першого шлюбу.

© Instagram @ustinya_malinina_official

Молодші діти Малініна, двійнята Фрол і Устинья сьогодні святкують день народження. Зоряним спадкоємцям виповнилося 19 років. Днями зіркова спадкоємиця дала відверте інтерв’ю сайту Letidor, приурочене до святкової дати і розповіла про своє навчання закордоном, про плани на майбутнє, і, звичайно, про стосунки з батьками.

Відомо, що Фрол і Устинья навчаються в одному з престижних навчальних закладів Баварії. Дівчина захоплена музикою з дитинства. Свою першу пісню вона написала в 4 роки, а в минулому році у неї вийшов дебютний альбом і відбулася прем’єра кліпу. А Фрол не любить публічності і не дає інтерв’ю. Відомо, що молодий чоловік займається велоспортом і малює.

© Instagram @ustinya_malinina_official

За словами Устиньи, вони з братом не планували навчатися в Німеччині, це вийшло випадково, так як їх мама отримала хорошу роботу саме в цій європейській країні. Спочатку зоряне сімейство хотів переїхати тимчасово, проте їм з Фролом так сподобалося там вчиться, що вони вирішили залишитися.

Скрізь можна інтегруватися, якщо знаєш мову і якщо ти привітний. Мені важко давався німецький. Перше літо, коли я приїхала до Німеччини, по шість годин в день займалася. У мене навіть канікул не було. Але я дуже підтягла мову, і стало набагато простіше спілкуватися з хлопцями в школі. До речі, німці і англійці дуже шанують людей, які багато над собою працюють, – каже Устинья. – Я перебуваю в школі з 7:30 ранку до 16:30. Потім годину-півтора я займаюся музикою при консерваторії. Відразу після цього я займаюся уроками. Ну і на завершення дня у мене по скайпу урок з педагогом по музиці з іншої країни. І так кожен день! А у вільний час у мене верхова їзда.

Устинья зізналася, що батьки завжди і в усьому підтримують її, тому, коли вона вирішила займатися музикою професійно, відмовляти не стали. Зараз в планах у спадкоємиці Малініна – надходження в англійську консерваторію, яка вважається однією з кращих у світі.

У мене дуже важкий рік. Я здаю Abitur. Це правда один із самих складних іспитів у світі. Він мені потрібен, щоб вчитися в Англії. До того ж у мене почалися вступу в одну з кращих консерваторій у світі. Все відразу! – розповіла Устинья про свої найближчі плани.

© Instagram @ustinya_malinina_official

Дівчина зізнається, що поки не знає, в якій країні буде жити і працювати. Вона вважає себе «дитиною світу», якому скрізь буде добре і затишно. Устинья з гордістю заявляє, що знає п’ять мов (російська, англійська, німецька, італійська, латина) і без праці знаходить спільну мову буквально з усіма.

В кінці інтерв’ю дівчина розповіла про неймовірно зворушливі стосунки її батьків і зізналася, що в майбутньому мріє про таку ж сімейної ідилії.

У батьків дуже ніжні стосунки. У них ніколи не було якихось серйозних розбіжностей, не було такого, щоб вони сварилися і не мирилися. Щовечора мама телефонує татові – в будь-який час, наскільки пізно б це не було. Якщо тато в переїздах, перельотах, вона не буде спати до 5-6 ранку, але чи дочекається можливості поговорити з ним, – з любов’ю каже про батьків Устинья. – Для мене важливо знайти людину, яка буде розуміти, хто я, приймати той факт, що я особистість і мені необхідно розвиватися, який буде розвиватися сам. Також важливо, щоб між нами була довіра, взаєморозуміння. І ніяких ревнощів! Це неправильно. Поруч з татом завжди багато жінок. Але мама ставиться до цього по-філософськи. Ось і я хочу так само.

© Instagram @alexandr_malinin

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю дружина Малініна Емма поділилася своєю думкою про виховання дітей та ідеальну сім’ю.

Виховання дітей — складна робота. І хто виросте з них, залежить від багатьох факторів: насамперед від атмосфери в сім’ї, генетики, їх власних амбіцій і працьовитості. Діти завжди дивляться на батьків і роблять висновки. В Олександра є цілеспрямованість, вміння сконцентруватися, зібратися і зробити те, що він задумав, на відмінно. І це його завзятість підстьобує мене. Кожен з нас успішним у своїй професії. Така у нас сім’я: ми взаємно підтримуємо і надихаємо один одного. Діти бачать це і вчаться у нас. І так ми всі четверо працюємо над собою, не збавляючи обертів.

© Instagram @doktoremmamalinina
Фото на анонс: © Instagram @ustinya_malinina_official