Перший раз в Москві: Юлія Савічева поділилася архівних знімком з батьками

571

32-річна Юлія Савічева – відома співачка, актриса і зірка телешоу «Один в один». Вона приїхала підкорювати столицю з Кургану в 2003 році і стала не тільки однією з найбільш пам’ятних учасниць «Фабрики зірок 2», але і потрапила у фінал. Зараз на рахунку талановитої співачки вже 7 сольних альбомів. Проте головну роль в її житті займає родина: коханий чоловік, музикант Олександр Аршинов, і дочка, 2-річна Ганна.

© Instagram @yuliasavicheva

Зіркова матуся дотримується думки, що «щастя любить тишу», тому дуже рідко ділиться подробицями особистого життя і приховує свою спадкоємицю від настирливої уваги преси та прихильників. Лише в липні, в честь 2-річчя дочки, вона вперше показала фотографію з нею в особистому блозі. Особи Ганнусі не видно, але дещо з того, на кого схожа дитина, зрозуміти можна. Наприклад, дівчинка – володарка світлого волосся. Цим вона явно в тата, а не в рудоволосу матусю. Втім, в дитинстві у Юлії теж була схожа стрижка на русявого волосся.

Савічева активно веде свій особистий блог і наповнює його кадрами з концертів, гастролей і зйомок, а також іноді радує шанувальників архівними знімками зі своїми батьками, Станіславом Борисовичем і Світланою Анатоліївною, які, до речі, також присвятили своє життя музиці. Мама Юлія закінчила консерваторію і багато років пропрацювала викладачем в музичній школі, а тато в юності був барабанщиком рок-групи «Конвой».

© Instagram @yuliasavicheva

У ці вихідні москвичі святкують День міста, і на честь цієї події співачка поділилася кадром з батьками, зробленою під час її першої поїздки в столицю, і привітала став їй рідним місто зі святом.

1993 рік. Вперше в Москві. Мені шість, у мене є гарний пуховик і купа творчих планів на майбутнє. Пам’ятаю, як я була заворожена Москвою, її красою, могутністю і неймовірним багатством. З днем народження, Москва!!! Спасибі тобі за все!

© Instagram @yuliasavicheva

Захоплені шанувальники залишають добрі побажання улюбленій співачці і обговорюють, що на архівному знімку вона дуже схожа на свою маму.

Дуже гарний і душевний фото. Ви на цьому фото дуже схожі на маму!

Яка ви хороша і смішна на фото) чудова дівчинка) зовсім не змінилася))))

Які ви класні! Юленько, ти дуже схожа на маму. З днем міста тебе сонечко!

До речі, відомо, що Юлія – прекрасний кондитер. Вона часто пече неймовірні торти для сім’ї та друзів, а до 2-го дня народження дочки зробила справжній кулінарний шедевр – малиновий торт зі збитими вершками і чебрецем. Пізніше вона з радістю його рецептом поділилася з шанувальниками.

© Instagram @yuliasavicheva

Я сама печу торти. Коли є час і бажання, то волію, не купувати подарунок в магазині, а зробити своїми руками. Мені здається, що такий презент несе позитивну енергетику, добрі думки, емоції, все те, що людина вкладав у процесі творчості. А магазинні речі зроблені без душі, – впевнена знаменитість. – Я вчилася по відео-уроків. Зараз дуже багато в інтернеті. Не потрібно шукати людей, які вас навчать. Треба полазити в Мережі, вибрати професіоналів, придивитися, хто робить, як робить, які рецепти. Кілька разів спробувати і «залишитися» там, де сподобалося.

Фото на анонс: Instagram @yuliasavicheva