Перший раз у перший клас: зірки поділилися своїми шкільними фотографіями

1055

У цьому році перший шкільний дзвінок нового навчального року продзвенить другого вересня. Але перший осінній день — традиційний час для шкільних спогадів. Тому сьогодні зірки в своїх блогах із задоволенням діляться знімками, на яких вони відображені в шкільній формі.

Ольга Кабо, як і багато сучасні школярки, вирушила на свою першу школяреві лінійку з бантами в косичках.

Фото: Instagram @kabo_olga

1 «В» школи 321 міста Санкт-Петербурга, перша вчителька Ірина Вікторівна, хто тут з моєї початкової школи? В моє перше вересня був дощ і я, стрибаючи через лижі, впала в одну з них. Мамі довелося залишити мене в школі і швидко бігти за змінним одягом, я сиділа в кутку вестибюля і спостерігала за метушнею свята, ще не відчуваючи себе частиною цієї шкільного життя… — написала Марина Александрова.

Фото: Instagram @mar_alexandrova

Юлія Костюшкін пішла в перший клас з портфелем, що нинішні школярі носять вкрай рідко.

В перший клас я йшла з хвостами, бантами і гарним настроєм, не дивлячись на виразу мого обличчя 😹 У мене був яскраво рожевий ранець і букет гладіолусів з дачі родичів;)) Вони такі були довгі й важкі, що я ледве їх тримала, але робила це з особливою гордістю, тому що я дуже хотіла в школу, ну на той момент не розуміючи, що це таке😹🙈Звичайно, потім, розпізнавши всю «біль» шкільного життя, ми мучилися, переживали, потерпали, але 1 вересня я обожнювала завжди;)))Бажаю всім школярам та їх батькам терпіння і сил, але завжди з посмішкою і гарним настроєм!! Шкільні роки такі швидкоплинні, насолоджуйтесь моментом і запам’ятовуйте кожну мить цього часу🙌🏼😊

Фото: Instagram @karapylka

Стас П’єха виклав своє шкільне фото з іронічною підписом:

Школа ще не знала горя…

Фото: Instagram @wolfieha

В цій симпатичній першокласниці легко вгадати Настю Макаревич. Співачка розмістила фото, поділившись в коментарі спогадом з шкільної пори:

Мене ось першого вересня мама знімала з дерева. Усі уроки там і просиділа.Дітей вивели в шкільний двір після уроків, а Насті немає. Мама хвилюється: « А Настя де?» — « А он вона на дереві, вона сьогодні білочка!» Ну, а потім он яка приблизна стала, але ненадовго.

Фото: Instagram @anastasiya_makarevich_official

Олена Летюча опублікувала знімок, на якому вона зображена зі своєю шкільною подругою, і згадала, як вона вчилася. Зізнається, що ніколи не була поступливою дівчинкою, але тим не менш школі висловлюється тепло.

Завжди для мене це був особливий день, зустріч з друзями, улюбленою вчителькою. Я любила малювати стін.газети і прогулювати математику, іноді отримувала 3 ки, і замазувала їх у щоденнику😂 так, я ніколи не була ідеальним дитиною, і шкільне життя згадую завжди з теплом.

Елена Летучая в школьные годыФото: Instagram @elenapegas

У школярки Анни Михайлівській були шикарні біляві коси!

Фото: Instagram @anna_mihailovskaya

Павло Воля написав під своїм шкільним фото напуття нинішніх першокласників:

Фото: Instagram @pavelvolyaofficial

Та ось і сказати, начебто, нічого. Перший раз у перший клас! І А З Б У К А !!! Плакуча верба біля школи перед вікнами кабінету Біології… Задній двір, де курили і билися хлопці… Ненависний крос навколо футбольного поля шкільного стадіону… Препод по ОБЖ ( охорона безпеки життєдіяльності) з металевим прутом замість указки і справжнім військовим голосом… З яким гуркотом приземлявся ця указка перед твоїми руками на парту, якщо ти був помічений у розмові!!!! Указка називалася «СУПЕРЗВУК».Ніна Степанівна — перший вчитель! А потім була інша школа, але це вже зовсім інша історія), — поділився спогадами Артем Ткаченко.

Фото: Instagram @tematkach

А Андрій Чадов поділився знімком класу і написав:

Мій перший . Яке щастя ,все-таки , що не треба в школу !😂 Кому треба , тримайтеся 🥳 ✌🏻 p.s.- Як вам моя перша вчителька ?💥

Фото: Instagram @andreychadov

Важко дізнатися на фото маленького Ігоря Крутого. Він позує на знімку зі своєю коханою мамою.

1-го вересня 1961 року мама відвела мене в 1-й клас (минуло 58 років!!!)… — прокоментував фото композитор.

Крутой в детствеФото: Instagram @igorkrutoy65

Зараз з «букетом» повітряних куль 1 вересня відправляються в школу небагато. А ось в пору дитинства співачки Жасмін це було дуже популярно. І кульки були одним із символів Дня знань.

Фото: Instagram @jasmin

Ганна Цуканова-Котт показала, якою вона була першокласницею. І тепло прокоментувала знімок:

На фото я, тато і подружки!👨👧👧⠀Йдемо всі дружно в перший клас!Папа звичайно для підтримки 😊Начебто було зовсім недавно, а реально стільки всього хорошого сталося за ці роки!⠀Що б я сказала собі, тієї першокласниці з бантиками? 🤔 Сказала б — нічого не бійся і роби, у тебе все вийде, тебе чекає попереду багато цікавого, це твій правильний шлях! 👍🏻

Фото: Instagram @anna_tsukanova_kott

Ольга Медынич також поділилася знімком у шкільній формі і з шикарними бантами.

З 1 вересня школярі !!! Ви тримайтеся там ✊🏻 Я пішла в школу в 6 років, відвів мене дідусь, показав де школа, 2го вересня шльопала вже сама !!! Які ж ми були самостійні ,гуляли одні, уроки ніхто не перевіряв, двійки прали лезом, виривали сторінки щоденників, списували все підряд , ну кайф ж ‼️ Як же ви зараз школярі виживаєте ? — написала вона.

Фото: Instagram @medynich

Джемал Тетруашвили, чоловік Ольги Медынич, також опублікував у своєму блозі свій шкільний знімок.

Фото: Instagram @jemal_tetruashvili

А ось Любов Толкаліна показала шкільне фото своєї доньки Марії. І поділилася спогадами:

Саме перше вересня , коли не потрібно ні самій, ні за руку з дочкою… коли вільна від першого вересня…. всі! на це фотографії Маша йде в перший клас…. Ольга Миколаївна Шиліна — Марусина класна обіцяла мені, що я не помічу як пройде 10 років так і сталося…

Фото: Instagram @tolkalinaliuba

Мій 1-й Клас, 2 вересня 1974 р. (і тоді теж 2 вересня потрапив на понеділок😂, знову збіг) МАМА❤️ і гладіолуси, які більше мене🤷🏻♂️А сьогодні, 2019 рік, і Я веду свого сина МАРТІНА @martinkirkorov в 1-й клас, а свою дочку АЛЛУ-ВІКТОРІЮ @allavictoriyakirkorova у 2-й клас….неймовірні непередавані почуття, відчуття і хвилювання….Дай Бог їм цікавою і насиченою нового життя….. — підписав знімок Філіп Кіркоров.

Фото: Instagram @fkirkorov

Шанувальники Ірини Аллегрової теж поділилися її шкільної фотографією.

Ирина АллегроваФото: Instagram @irinaallegrova.ru

Однією з найбільш очаровательныз першокласниць була Юлія Снигирь. Вона ділилася знімком раніше і призвела передплатників у захват. До речі, актриса не сильно змінилася і її фірмовий пращури легко впізнається на фотографії.

Снигирь ЮлияФото: Instagram @yuliasnigir

Світлана Іванова пішла в перший клас з короткою стрижкою, але, незважаючи на це, дізнатися в дівчинці на чорно-білому знімку знамениту артистку можна легко.

Светлана ИвановаФото: Instagram @artistkaivanova

Маріка на шкільному фото демонструє розкішні пухнасті хвости, які були не характерні для школярів того часу. Дівчатам зазвичай заплітали тугі коси.

МарикаФото: Instagrsam @marikakravtsova

А ось Тетяна Навка на шкільному знімку зовсім не схожа на себе: худенька темноноволосая дівчинка з короткою хлоп’ячої стрижкою. Але дуже мила.

Татьяна НавкаФото: Instagram @tatiana_navka

Читайте також:

  • Анна Хилькевич розповіла про майбутній школі для старшої доньки
  • Скільки грошей треба, щоб зібрати дитину до школи!
  • Людмила Петрановська стурбована майбутнім дітей, які навчаються в звичайних середніх школах
Фото на анонс: Depositphotos