Перші кроки: дружина Роббі Вільямса поділилася зворушливим відео співака з однорічною донькою

630

Роббі Вільямс ось вже дев’ять років живе виключно інтересами своєї сім’ї. Поява в його житті коханої жінки і трьох дітей полностье перевернуло його свідомість. Спосіб життя молодецького музиканта він залишив у минулому. Головний його пріоритет — щастя дітей і подружжя.

Рік тому, несподівано для шанувальників, з’явилася інформація, що знаменитості втретє стали батьками: малятко Колетт (Коко) Жозефіна Вільямс з’явилася на світ завдяки сурогатній матері. Роббі і Гайда поділилися першими фоторафиями новонародженої в своїх соцмережах і отримали безліч привітань від шанувальників і захоплення їх вчинком.

Робби Уильямс показал фото новорожденной дочки Колетт© Instagram @aydafieldwilliams

Вчора Гайда Філд опублікувала відео, яке здатне зворушити навіть самі чертсвые серця. Крихітна Коко, якій на початку вересня виповнився рік, тримає за палець свого зоряного тата і робить перші кроки.

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Sep 29, 2019 at 8:28am PDT

На початку місяця Вільямс влаштували розкішну вечірку з нагоди першого дня народження малятка: будинок прикрасили численними кулями, зіркова мама спекла торт, а именниница була наряжана в спідницю-пачку і з радістю ползола навколо численних подарунків.

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Aug 19, 2019 at 10:32pm PDT

Ти — наше маленьке диво і світло нашого життя. Складно уявити, що пройшов цілий рік з того моменту, як ми взяли тебе на руки і подивилися в твої чарівні очі. Спасибі, що ти відповіла на наші молитви і вибрала нас своїх батьків, — підписала ролик зіркова мама. — Кожен день з тобою благославлен богом і ми так пишаємося тим, какойй міс ти стаєш.

Зіркові батьки досі не показали особи малятка. Знімки своїх старших дітей вони також намагаються не публікувати у своїх блогах. Буває, хлопці засвічуються на відеороликах, але це швидше виняток, ніж правило.

Айда ФилдФото: Instagram @aydafieldwilliams

Роббі з чоловіком багато часу проводять з дітьми і зовсім не прагнуть проводити відпустки без своїх спадкоємців. Вони із задоволенням беруть різновікових малюків на пляж, в далекі поїздки і на спортивні заходи.

Читайте також:

  • Дочка Роббі Вільямса захопила всіх на весіллі принцеси Євгенії
  • Дочка Роббі Вільямса запросили на королівське весілля
  • Рідкісний кадр: дружина Роббі Вільямса показала фото з 6-місячною дочкою
Фото на анонс: Depositphotos, Instagram @robbiewilliams, @robbiewilliams