Перші кроки на льоду: Євген Плющенко поділився зворушливим архівним відео з сином

603

Олімпійський чемпіон з фігурного катання Євген Плющенко і продюсер Яна Рудковська не раз зізнавалися в інтерв’ю журналістам, що мріють, щоб їх син досяг ще більших висот у спорті, ніж його знаменитий батько. В свої 6 років маленький Саша проводить більшу частину часу на ковзанці, вивчаючи нові елементи і покращуючи ковзання.

© Instagram @plushenkoofficial

Гном Гномыч, як ласкаво називають хлопчика зіркові батьки, опікується фігурним катанням з 3 років, і тренує його, звичайно, сам Євген Плющенко. Незважаючи на юний вік, Олександр впевнено займає призові місця в різних змаганнях і бере участь в льодових шоу.

Наприклад, минулої осені Сашко виконав свій перший аксель. Нагадаємо, що аксель вважається найскладнішим стрибком у фігурному катанні. Одиночний аксель — це півтора обороту, потрійний — три з половиною. Ніхто з фігуристів ще не виконував четверного акселя на змаганнях!

А навесні цього року юний спортсмен переміг у змаганнях хлопчиків з 3-м юнацьким розрядом! Варто відзначити, що Гном Гномыч став наймолодшим учасником змагання.

© Instagram @gnomgnomych

А в ці вихідні зоряний батько поділився зворушливим і одночасно кумедною відеороликом з сімейного архіву. На ньому зображені Євген разом з маленьким Сашком, який лише робить свої перші, несміливі кроки на льоду. Але найсмішніше, що зоряний батько на відео висловлює думку, що у фігурному катанні у його спадкоємця навряд чи що вийде.

Не зарікайся, Женя!!! — з гумором підписав ролик Євген.

View this post on Instagram

A post shared by Євген Плющенко (@plushenkoofficial) on Nov 2, 2019 at 1:55am PDT

Шанувальники прийшли в захват від відео з сімейних архівів і залишають компліменти Плющенко-старшого і його талановитому спадкоємцю.

Тато і син — молодці! Приклад багатьом)

Яблунька від яблуньки недалеко падає!!! Треба пам’ятати!)))) Чудовий малюк, ще поки не розуміє, що таке лід)))

Милотаааа) але ви зарано відео показали)))) треба було дочекатися першої Олімпійської медалі))))

Варто відзначити, що Саша Плющенко встигає не тільки будувати кар’єру в спорті, але і залишається вкрай затребуваною в модельному світі. За словами Рудковської, Олександр цікавить дизайнерів по всьому світу, тому він стабільно бере участь у різних модних проектах. А у вересні минулого року юний Плющенко навіть потрапив в список 50 найкрасивіших дітей світу. Малюк опинився на четвертому місці, а компанію йому склали російські дівчатка Христина Піменова і Настя Князєва.

Читайте також:6-річну москвичку визнали найкрасивішою дівчинкою у світі

Також відомо, що в Японії у Саші Плющенко є свій фан-клуб, який у захваті від Сашиних спортивних талантів. Зоряне сімейство вже неодноразово бувало в цій дивовижній країні з гастролями. А взимку Гном Гномыч презентував свою іграшку із забавним ім’ям ЧебуСашка.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Plushenko (@gnomgnomych) on Feb 11, 2019 at 11:44pm PST

Я суворий і вимогливий тренер. Це не секрет ні для батьків, ні для дітей. У спорті не можна нікого жаліти, щоб досягти результату. Адже це не фізкультура. Щоб добитися хорошого результату, потрібно багато орати і слухати тренера. Моя кінцева мета — виховати чемпіона, – зізнавався Євген в одному з інтерв’ю. – Спостерігаючи за тим, як Саша рухається на льоду, виконує елементи, бачу задатки спортсмена. Так, у нього хороша розтяжка. Мені мама розповідала, що я дитиною не сидів на місці, от і мій син такий же — постійно бігає, стрибає… Рухливий хлопчик росте, і так нагадує мене в дитинстві.

Фото на анонс: Instagram @plushenkoofficial