Повернення до витоків: сестри Кардашьян хрестили дітей в Єревані

530

38-річна Кім Кардашьян та 41-річний Каньє Уест ніколи не приховували свого бажання мати велику сім’ю. Зірка реаліті-шоу і репер виховують чотирьох дітей: 5-річну доньку Норт, 3-річного сина Сейнта, 11-місячну дівчинку Чикаго і 5-місячного сина Псалма.

Днями Кім, яка раніше завжди пишалася тим, що вона наполовину вірменка, прилетіла в Єреван з дітьми для обряду хрещення. Компанію їй склала старша сестра Кортні, яка прибула в Вірменію зі своїм 4-річним сином Рэйном, 7-річною донькою Пенелопою і 9-річним сином Мейсоном.

Instagram@spletnik_ru

Церемонія пройшла в монастирі Першопрестольний Святий Ечміадзін, розташованому в місті Вагаршапаті. При хрещенні Сейнт отримав ім’я Григор, Чикаго — Ашхен, а малюк Псалм — Вардан.

Ніяких особливих церемоній не було. Як і всі інші родини, вони заздалегідь зареєструвались і в призначений час прийшли і прийняли хрещення, — зазначив голова інформаційної служби Першопрестольного Святого Ечміадзіна ієрей Ваграм Мелікян.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Got That Hip Hop (@officialgthh) on Oct 8, 2019 at 12:38am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Gukasyan🌸 (@christina_yan92) on Oct 7, 2019 at 2:25am PDT

Тепер всі діти Кім Кардашян і Каньє Уеста належать до вірменської апостольської церкви. Раніше зірка реаліті хрестила старшу дочку Норт у вірменській церкві в Єрусалимі.

Нагадаємо, що Кім втретє стала мамою 15 січня 2018 року — після двох важких вагітностей вона не зважилася більше виношувати дітей, тому вони з чоловіком вдалися до допомоги сурогатної матері. Четверту дитину їм також народила сурогатна мама. Молодші сестри Кім поки народили тільки по одній дитині.

© Instagram @kyliejenner

Варто відзначити, що дочки сестри народилися майже в один час: малятко Стормі — дочка Кайлі Дженнер і репера Скотта Вокера — з’явилася на світ 1 лютого 2018 року, Хлое Кардашьян стала мамою чарівною Тру трохи пізніше — 12 квітня. Малятка схожі один на одного, як три краплі води!

© Instagram @kyliejenner

Також у Кім є молодший брат Роберт і молодша сестра Кендалл, яка, як і Кайлі, була народжена у другому шлюбі їх матері Кріс Дженнер.

© Instagram @kyliejenner

Читайте також:

  • Новонароджений син Кім Кардашьян виявився копією своєї старшої сестри
  • Чудова шістка: Кім Кардашян і Каньє Уест стануть батьками вчетверте
  • Братська любов: син Кім Кардашьян зацілував сестричку
Фото на анонс: Instagram @kourtneykardash, @spletnik_ru, @officialgthh