Повний метр: Сергій Жуков разом з дітьми знявся в кіно

1323

Сергій Жуков і Регіна Бурд — одна з найміцніших пар російського шоу-бізнесу. Вони в шлюбі ось уже 11 років, виховують трьох дітей (Енджела, Вероніку і Мирона), а також відкрили мережу сімейних кафе.

© Instagram @burdregina

Читайте також:Сергій Жуков розповів, чим захоплюються його діти

І поки шанувальники виконавця чекали, що хто-небудь із спадкоємців вразить музичним талантом, Сергій Жуков разом з дітьми… знявся в кіно! Цією новиною співак поділився у своєму мікроблозі, прокоментувавши фото:

Давненько я не знімався в кіно:) Але тут діти змусили… А якщо серйозно, то Ніка і Енджел отримали запрошення знятися в повнометражному фільмі «Артек: велика подорож» і протягом травня працювали, як справжні актори з киноэспедицией в Артек, нічними змінами і багатьма іншими принадами кіношне життя.Після цього я не зміг відмовитися від запрошення продюсерів фільму теж знятися в невеликій ролі в цій картині.Добре сімейне кіно для дітей та їх батьків вийде на екрани в 2020 році.

© Instagram @sezhukov

Читайте також:Слідом за мамою: син Ганни Банщиковой дебютував у кіно

Регіна Бурд поділилася у своєму мікроблозі фото і відео зі зйомок, а також цікавою історією про них:

Нещодавно ми отримали фото з Криму. Робота над фільмом закінчилася, исъемочная група з цього приводу заклала дерево в «Артеку». Так ось на фото( дивіться в каруселі) було якраз це Дерево бажань, а на одному з листочків написали імена Енджела і Ніки. Навіть не довелося самим дряпати цвяхом деревне стовп🤣Тепер це місце стане екскурсійним. Місцем спогадів про непросту, але дуже цікавій роботі дорослих і хлопців.Взагалі, цікаво спостерігати, коли діти поринають в недитячі турботи.Я дивилася на них і бачила іншу реальність. У ній немає статусів (крім статусів у ВК😂), в ній немає чинів. Вони настільки безпосередні і щирі, що хочеться не нам дорослим вчити їх життя, а черпати цю наївність і чистоту у них дітей. Радіти простому перерви на 10 хвилин так, ніби це відпустка на островах. Радіти гарній погоді, тому, що в грі «камінь/ножиці/папір» у тебе випало найсильніша ланка. Як же я хочу повернути собі цей дар.А ще більше всього на світі хочу, щоб ця щирість збереглася в дітках. Нехай дорослішають, нехай ставлять цілі і досягають їх, але бережуть у собі дитячу наївність, доброту й довіру світу.

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Регіна Бурд (@burdregina) on Jun 6, 2019 at 10:34am PDT

Читайте також:Дерево любові: Сергій Жуков розповів про чудовою сімейною традицією

Цікаво, продемонструє Енджел, Вероніка або Мирон вокальний талант або хлопцям більше сподобається зніматися в кіно? До речі, старший син Єлизавети Боярської і Максима Матвєєва відмовився йти по стопах батьків і продовжувати акторську династію.

Андрій не захоче зніматися. Він взагалі не любить ніякого артистизму. Йому не подобається, навіть якщо хтось з нас дуріє будинку або щось наспівує, він так і каже: «Не треба співати!» Йому не подобаються пишномовні неприродні прояви. Синові хочеться, щоб ми поводилися як звичайні люди, — розповіла актриса в одному з інтерв’ю.

© Instagram @maxim_matveev_

А ось внучка Віри Глаголєвої, схоже, всерйоз націлена на акторську кар’єру. 12-річна Поліна, дочка Анни Нахапетовій, дебютувала в кіно. Дівчинка виконала одну з ролей у фільмі «Стукіт крапель по склу».

Дівчинка моя, ми сьогодні з дідусем найщасливіші!!! Вітаємо тебе і всю команду з прем’єрою!!!! Ура!!!! Так тримати і тільки вперед, до нових перемог!!!! – написала щаслива мама в своєму блозі.

© Instagram @anahapetova
Фото на анонс: Instagram @sezhukov, @burdregina