Подарунок з натяком: 5-річна дочка Тіматі зробила йому на день народження особливий презент

1529

Відомий музикант андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, відсвяткував 36-річчя. Свято організували на Мальдівах, де зараз відпочиває сім’я виконавця.

Іменинник виглядав розкішно у білосніжному костюмі та чорному краватці-метелику. І босоніж, так як вечірка була на пляжі.

© Instagram @simona280

Багато інтернет-користувачі спочатку вирішили, що репер вирішив зв’язати себе узами шлюбу з вагітною коханої Анастасією Решетовой. Відзначимо, що модель була в білій сукні. Майбутня матуся привітала Тимура у своєму особистому блозі:

15.08.2019. З твоїм днем, половинка 🔗

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Читайте також:Зоряний total white: Ані Лорак, Жасмин, Ксенія Бородіна та інші знаменитості в білому

У день народження Тіматі його 5-річна дочка Аліса виглядала чарівно. Припустимо, що гості свята були одягнені відповідно до дрес-код – переважає білий колір. Тому Аліса вибрала ошатне і неймовірно пишне плаття відтінку морської піни.

© Instagram @simona280
© Instagram @timatiofficial

За словами Сімони Яківни, мами іменинника, дочка Тіматі подарувала йому велику мушлю, «щоб у Москві він міг слухати море». Відомо, що тато з донькою завжди раді морським пригодам – ловлять хвилі, катаючись на дошці, пірнають і багато плавають. Напевно, це подарунок з натяком – щоб частіше відлітати на море…

Читайте також:Тато може: Тіматі сам вчить свою дочку дайвінгу

Після того, як емоції від свята вляглися, мама іменинника розповіла про те, яким особливим став для сім’ї цей день.

Останній раз я відзначала День Народження разом з сином, коли йому виповнилося 25. Це було в Сен — Тропе і всі, як йому тоді подобалося: клуб, величезна кількість народу, машини, красуні, медійні особи,дорогі подарунки, шампанське рікою, – згадувала Симона Яківна. – Минуло 11 років і вчора ми відзначили, як подобається мені: з дітьми, на березі теплого океану, в колі близьких людей, цокаючись чистою водою і виголошуючи тости.

Син, як і раніше, має бути центром уваги, співати в хорі він би не зміг, так як витравити з «лева» його суть — неможливо!😉 Зате поруч з ним хороші, розумні хлопці, з якими цікаво говорити про все. Тепер моє серце спокійно і мені більше не треба хвилюватися про те, з ким спілкується син. Всі. Виріс!!! Спасибі вам друзі за те, що ви поруч! Сподіваюся я теж можу вас так називати. Були звичайно не всі, але, які наші роки?! Все ще обов’язково буде!

© Instagram @simona280
© Instagram @simona280

А в день народження сина Симона Яківна привітала його неймовірно зворушливими словами:

Сьогодні цій людині виповнюється 36!!! Я не помітила, як пролетів час… Іноді дивлюся на нього і бачу зовсім незнайомого чоловіка. Ми стикаємося лобами і буцаємося не на життя, а на смерть. Я засмучуюсь і ображаюся, але варто йому посміхнутися тієї дитячої, хлоп’ячою посмішкою, як з глибини коляски, моє серце тане і я знову готова розірвати всіх недоброзичливців. Мабуть така наша мамская доля: чекати, терпіти,спостерігати і любити просто так за те, що дитина вибрав батьком саме тебе…

Поки ми з татом живі, у тебе є тил! З Днем Народження, мій дорослий, бородатий син!

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Aug 14, 2019 at 11:59pm PDT

Фото на анонс: Instagram @timatiofficial, @simona280