Татова радість: Нюша показала доньку підрослу

580

Як всі зіркові батьки, Нюша і Ігор Сівов оберігають від сторонніх очей життя своєї новонародженої дочки. Але іноді вона радує шанувальників несподіваними знімками та відео з малятком. На цей раз Нюша продемонструвала у своєму особистому блозі сімейну ідилію з чоловіком і донькою.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 2, 2019 at 5:23am PDT

В парі коротких роликів Ігор Сівов намагається вкусити і поцілувати ніжки маляти, а сама Нюша в востороге від зворушливих відносин тата і доньки.

До речі, Нюша досі приховує ім’я дочки. Вона розповіла, що дівчинка не названа в честь когось із родичів, для неї було обрано унікальне ім’я.

Розумієте, це питання дуже особистий. Можу тільки сказати, що дочці дали ім’я на честь когось із родичів. Вірю, що дитина хоча б частково, але повторює долю того, в честь кого названий, — розповідала Нюша. — А я хотіла, щоб у моєї доньки була своя власна доля. Ми дізналися про те, що у нас буде саме дівчинка, задовго до пологів. І відразу стали вибирати ім’я. Розглядали багато варіантів, читали про походження імен, про їх значення, враховували навіть знак зодіаку, орієнтуючись на передбачувану дату пологів. Але до кінця не було впевненості, який варіант нам варто вибрати. Хотілося подивитися дитині в очі і тоді вже остаточно вирішити. Так у підсумку і зробили.

Фото: Instagram @nysha_nysha

Читайте також:

  • Майже не таємниця: Нюша і Ігор Сівов показали дочку на новому сімейному портреті
  • На відпочинку з малятком: Нюша поділилася відео з донькою з пляжу
  • Танці – це сімейне: Нюша показала, як проводить час з 9-місячною донькою
Фото на анонс: Instagram @nysha_nysha