Порада від Вікторії Макарской: не приймайте рішення самостійно

584

Яка риса характеру об’єднує безліч жінок, незалежно від їх віку, сфери діяльності, посади, кількості дітей? На думку Вікторії Макарской, це бажання, вміння і прагнення вирішувати проблеми. Справа стосується всього — і психології, і побутових проблем.

Ми, жінки, любимо це діло: з маніакальною впертість, не беручи заперечень, звалювати на себе чоловічі обов’язки:- «Ай, все одно він обов’язково що-небудь не так зробить! Вже краще я сама!». Та ще й нишком. Щоб вже точно по-моєму було!

Ну, сама, так сама…

Біжи, роби…

А потім, захекані, неженственные і втомлені, скаржимося на важке життя, — вважає Вікторія.

© Instagram @makarskie

Співачка пропонує змінити погляд на ситуацію і почати радитися зі своїм супутником життя. Мама двох дітей і дружина популярного артиста (нагадаємо, Вікторія заміжня за Антоном Макарський) пояснює:

Чоловіча точка зору, як правило, просто дивовижно доповнює жіночу логіку, роблячи вирішення питання ідеальним і цілісним. А головне — РАЗОМ:) Перемогли—так разом! Помилилися— так теж разом. І набагато легше будь-яку проблему пережити, коли рішення були прийняті спільно.

Читайте також:Головний секрет: Вікторія Макарська розповіла, від чого позбавляється заради сім’ї

В цьому запорука комфортного мікроклімату в родині. Адже якщо рішення було прийнято разом, значить, і відповідальність за його наслідки несуть обидва. Шукати, хто винен, якщо, приміром, не сподобався вибраний фільм у кінотеатрі або несподівано швидко зіпсувався куплений чайник, не треба.

© Instagram @makarskie

Як до цього прийти? Адже звичка бути самостійною навіть у відносинах притаманна багатьом. Складно, але можна. Вікторія Макарська поділилася особистим досвідом:

Особисто я, зізнаюся, не відразу спробувала не вихоплювати «на льоту»у чоловіка спроби і бажання робити самому все так, як він вважає за потрібне. Для початку я додумалася просто радитися❤ Мені дуууже сподобалося!:)

Вікторія поділилася та іншим секретом щасливого шлюбу. І це, на її погляд, також допомагає зберегти в родині комфортний мікроклімат:

Бабоньки, рідні! Особисто я прибираю з особи претензію. Вона завжди дратує чоловіків.

© Instagram @makarskie

А ви радитеся з чоловіком або самостійно приймаєте рішення?

Фото на анонс: Instagram @makarskie, Depositphotos