Посивіла! Анастасія Стоцька здивувала шанувальників своїм новим образом

687

36-річна Анастасія Стоцька – володарка розкішних рудого волосся. Звичним відтінку співачка залишається вірною – вона лише змінює зачіску. В особистому блозі знаменитості чимало її фото з великими або дрібними локонами, а також з ідеально гладкими волоссям.

© Instagram @100tskaya

Тому новий знімок Анастасії вразив її передплатників. На ньому співачка кардинально змінилася – тепер у неї чорне волосся і велика сива пасмо попереду.

© Instagram @100tskaya

Не хвилюйтеся і видихніть! Цей образ – сценічний. Для якогось спектаклю, актриса поки не розповіла. Припустимо, що інтрига буде розкрита в найближчому майбутньому.

Читайте також:Чорна леді: Глафіра Тарханова здивувала шанувальників фантазійним чином

Зазначимо, що і раніше Анастасія Стоцька змінювала образ заради своїх героїнь. Приміром, так вона виглядає в мюзиклі «Летючий корабель».

© Instagram @100tskaya

А ось так в «Дуже смішний комедії про те, що шоу пішло не так»

© Instagram @100tskaya

А цей образ для фотосесії. Тут Анастасія Стоцька – принцеса на горошині

© Instagram @100tskaya

В той час, як Анастасія Стоцька залишається вірна своєму рудому кольору волосся, інша знаменита матуся, телеведуча і спортсменка Ляйсан Утяшева кардинально змінила імідж.

Читайте також:Які ніжки! Олена Подкамінська вразила шанувальників кадрами із відпочинку

Нагадаємо, в середині червня спортсменка привела в справжній шок численних шанувальників, опублікувавши фото, на якому вона постала зі світлим волоссям. Спочатку передплатники її блогу вирішили, що гімнастка лише приміряла перуку, але незабаром виявилося, що знаменитість зважилася на кардинальні зміни і дійсно стала блондинкою.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Jun 18, 2019 at 11:27am PDT

Потім зірка продемонструвала шанувальникам новий колір волосся. Тепер вона – попеляста блондинка. Відео з салону краси Утяшева опублікувала безпосередньо під час його відвідування.

Що, будь я буду кольору зараз? Розкажи, всі цікавляться зараз! – звернулася до свого перукаря Ляйсан. І ось результат модного експерименту!

© Instagram @liasanutiasheva

А ви готові на кардинальну зміну кольору волосся?

Фото на анонс: Instagram @100tskaya