По стопах матері: син Наталії Водянової вийшов на подіум

460

37-річна Наталія Водянова не тільки блищить на подіумах і знімається для обкладинок глянцю, але ще і виховує дітей, яких у російської красуні цілих п’ятеро! І за кожного з них Наталія відчуває гордість. Старший син зірки, 17-річний Лукас Портман особливо порадував маму своїми успіхами. Хлопець пішов по стопах Водянової і теж став моделлю. Він взяв участь у показі чоловічої колекції весна/літо 2020 бренду Вalmain. Про це зіркова мама розповіла в соцмережах.

Я твій фанат номер один. Моя дитина на своєму першому показі, – підписала знімок Наталія.

© Instagram @natasupernova

Прихильники привітали зірку з цією подією:

Коли хороша людина несе красу в світ-це чудово! Вітання і удачі Лукасу і його чудовій мамі!

Скріншот з відео © Balmain.com

Лукас виділяється, дуже круто виглядає

Вітаю! Красень, весь в маму!!🤗 Здається, що хвилюється!?

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 22, 2019 at 1:12am PDT

СИН?😳😱 я думала брат!!! Дуууже молода мама💙

Він приголомшливо красивий

Показ проходив у рамках Паризького тижня моди. Як виявилося, у моді знову будуть завищені кеди і взуття білого кольору, піджаки а ля косухи з фантастичних блискучих тканин і брюки із завищеною талією.

View this post on Instagram

A post shared by Lucas portman (@lucasportmanfan) on Jun 21, 2019 at 9:41pm PDT

Зазначимо, що Наталя Водянова виховує дітей в максимальній свободі. Модель намагається не обмежувати їх особистий простір, хоча визнає – дочка й сини зайняті з 8 ранку і до 8 вечора. Але заняття спадкоємці обирають собі самі.

Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність — це вільний час, – говорила вона в одному з інтерв’ю.

© Instagram @natasupernova

Лукас, наприклад, захоплюється не тільки моделингом, але ще і кулінарією. Старшому синові Наталії подобається стояти біля плити і створювати кулінарні шедеври. Хлопець навіть відвідував майстер-класи знаменитих кухарів.

До речі, вчора стало відомо, що екс-чоловік Водянової і батько Лукаса, Джастін Портман, зв’язав себе узами шлюбу і в найближчі місяці знову стане батьком.

Фото на анонс: особистий блог зірки, Balmain