По стопах матері: 7-річна дочка Бейонсе отримала музичну нагороду

744

Днями в Лас-Вегасі пройшла церемонія нагородження премії Soul Train Awards, однією із номінанток якої стала 7-річна Блу Айві — дочка Джей Зі і Бейонсе. Зоряного дитини нагородили за пісню Skin Brown Girl, яку дівчинка написала сама і виконала разом зі знаменитими батьками.

До речі, ця композиція увійшла в альбом Бейонсе The LionKing: The Gift, а також зайняла високі позиції в чарті Billboard Hot 100. Про це повідомило зарубіжне видання Metro.

© Instagram @beys_tyme

Зазначимо, що Блу Айві – не єдина спадкоємиця Бейонсе і Джей Зі. У артистів є близнюки Румі та Сер, які з’явилися на світ влітку 2017 року.

View this post on Instagram

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on Aug 12, 2019 at 10:57am PDT

Співачка розповідала, що за другу вагітність вона набрала багато зайвих кілограмів. Коли після пологів Бейонсе побачила позначку в 80 кг, то вона сіла на дієту. Зірка пройшла два 22-денних курсу відомого голлівудського дієтолога і тренера Марко Борхеса. У раціоні Бейонсе не було м’яса, випічки, курячих крилець і фастфуду. І тепер артистка виглядає карколомно!

Читайте також:Бейонсе розповіла про важку хворобу під час вагітності

Проте зовнішність і кар’єра для Бейонсе завжди на другому і третьому місці, так як головний пріоритет для неї – виховання дітей. Про це журналістам People розповідав наближений до зірки джерело:

Може здатися, що робота займає весь час, але це зовсім не так. Кар’єра для Бейонсе завжди буде на другому місці, в той час як діти — її головний пріоритет. Вона фантастична мама і дуже залучена до виховання дітей. Вона обожнює роль матері і хоче бути поруч з дітьми як можна довше.

І хоча своїх молодших Бейонсе показує рідко, фото старшої спадкоємиці часто миготять в її соцмережах. Артистка навіть намагається одягати дитину так само, як і себе, створюючи стильні family look’и, які люблять і інші знаменитості. Крім того, Блу Айві регулярно виходить разом зі своїми батьками у світ, відвідуючи престижні премії, закриті кінопокази та інші заходи.

© Instagram @beyonce
Фото на анонс: Instagram @beyonce