Мамина принцеса: Ганна Цуканова-Котт показала обличчя дочки в ніжній фотосесії

1727

20 червня 2018 року Ганна Цуканова-Котт вдруге стала мамою. У актриси і її чоловіка, режисера Олександра Котта, народилася дочка. Дівчинку назвали древнім і рідкісним ім’ям Лея. Довгий час зіркові батьки приховували свою спадкоємицю від сторонніх очей. Лише зрідка в блозі Анни з’являлися знімки з дівчинкою. Останній раз – коли святкували перший день народження Леї.

Детальніше:Принцеса з кульками: донька Ганни Цуканової-Котт відзначає перший день народження

© Instagram @anna_tsukanova_kott

Тому нове фото малятка шанувальники зустріли з безліччю захоплених коментарів. І не дивно: в кадрі дівчинка одягнена за останньою модою!

Ох ви б бачили, як #ЛЕЯ моя сьогодні танцювала! – підписала знімок Ганна.

© Instagram @anna_tsukanova_kott

Шанувальники обсипали малу компліментами і попросили її маму частіше ділитися радісними подіями з життя і позитивними знімками:

Яка велика стала, красуня! Ростіть великими! Здоров’я

Лапочка доча, вся в маму 😻

Яка ж маленька і мила модниця росте!!!!!!! І є в кого!!!!!

Маленька принцеса

У Ганни та Олександра є також син Михайло. В одному з інтерв’ю актриса розповідала, як повідомила дитині про те, що у нього буде сестричка:

У Новий рік ми вручили йому лист від Діда Мороза, де було написано, що йому подарують сестру. Це справило на нього дуже сильне враження! Міша був щасливий. Лея — об’єкт турботи, захисту, любові. Раніше наймолодшим був він, а тепер на нього звалилася така відповідальність, сестра для нього — все.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 22, 2019 at 5:36am PDT

Нагадаємо, що Анна познайомилася з майбутнім чоловіком, коли їй було всього 7 років. Починаюча актриса знялася в короткометражному фільмі Олександра, який був його дипломною роботою. Після зйомок вони продовжили спілкуватися. Спочатку Олександр був для Ганни старшим товаришем, за його порадою вона вступила у театральний інститут імені Б. Щукіна. У 16 років актриса зізналася йому в любові, а в 19 років Цуканова-Котт народила сина.

© Instagram @anna_tsukanova_kott
Фото на анонс: особистий блог зірки