Прабабуся і онук: дочка Катерини Стриженовой поділилася зворушливим сімейним знімком

1301

Катерина і Олександр Стриженовы є однією з найбільш міцних і гармонійних пар в російському шоу-бізнесі: вони познайомилися в далекому 1984 році, коли разом знімалися у фільмі «Лідер». Разом Катерина та Олександр вже більше тридцяти років, у них є дві дочки: 33-річна Анастасія та 18-річна Олександра.

СтриженовыФото: Instagram @strizhenovae

Старша донька пари, Анастасія, вирішила після навчання в Америці там же і залишитися разом зі своїм обранцем, фінансистом Петром Грищенко. А коли у закоханих народився синочок, якого назвали на честь папи, люблячі бабуся і дідусь заради нього стали літати за океан. Але і Анастасія прилітає додому провідати рідних. Сьогодні любляча дочка і внучка опублікувала зворушливий знімок, на якому зображений її синок зі своєю прабабусею — мамою Катерини Стриженовой — Валентиною Токмань.

саме так виглядає щастя. а ще у бабусі сьогодні день народження, і я хочу, щоб цей пост її улыбнул! люблю тебе @valentinatokman ♥️ #petiapetrovich — підписала фото Анастасія.

Instagram @anastasia_strizhenova

Прихильники залишилися в захваті від теплого фото і приєдналися до привітань в коментарях:

❤️❤️❤️ такі кльові! З днем народження бабусю 🤗

Здоров’я вам 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️

З Днем народження бабусю! 💐

До речі, сама Катерина теж любить балувати своїх передплатників смішними роликами з Петриком. Нещодавно в особистому блозі щасливої бабусі з’явилося кумедне відео, на якому малюк стоїть біля дзеркала з листочком паперу, з допомогою якого він, мабуть, вчить нові слова. Однак настрій у хлопчика дуже веселе для того, щоб займатися серйозними справами, і він шаленіє, намагаючись з’їсти намальований банан.

Дивним чином «будні і свята Петра Петровича» стали головними подіями нашого життя…Нам півтора року, ростемо ! — підписала ролик Стриженова.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Oct 4, 2019 at 7:27am PDT

До речі, не так давно Катерина і Олександр дали інтерв’ю тижневику «7 днів» і поділилися цікавими сімейними подробицями. Катерина зізнається, що зовсім не соромиться статусу бабусі і не тривожиться з приводу віку. Зараз вона почуває себе абсолютно щасливою й пишається своєю родиною. За словами зірки Першого каналу, поява онука подарувала їй неймовірні емоції, відмінні від тих, що вона відчувала, коли на світ з’явилися її дочки.

Коли ми виховували дочок, крім радості була ще і відповідальність. Крім зітхань і стогонів потрібно погодувати, погуляти, умовити поспати і все інше. Потрібні дуже великі фізичні витрати і висока ступінь включеності. Пам’ятаю, як я вдавалася з роботи, няня мені віддавала Сашу і йшла. І в мене після всього робочого дня починався другий робочий день, не менш інтенсивний. А онук Петя – це чиста радість. Ми, звичайно, ліземо зі своїми добрими порадами… Ми виростили двох, знаємо, як треба. Нас вислуховують і роблять, як вважають за потрібне, – каже Катерина. – Настя з Петриком дуже багато працюють, але для сім’ї все роблять разом, разом займаються дитиною, однаково в нього вкладають. Зять водить Петю на плавання і на гімнастику. Вони вже думають і про школу, і про інститут, і чим буде займатися.

За словами Олександра Стриженова, поява онука подарувала їм з Катериною другу молодість.

Я досі не можу зрозуміти, що ж такого нового сталося в нашому житті з появою онука. Але щастя стало більше – однозначно, – з посмішкою говорить зоряний дідусь. – Петру Петровичу скоро буде півтора року, а випити з ним за законом я зможу, тільки коли йому буде 18, тому мені до цього потрібно залишатися в гарній формі.

© Instagram @strizhenovae
Фото на анонс: © Instagram @strizhenovae