Прекрасна і без макіяжу: Марія Кожевнікова полонила шанувальників своїм знімком без косметики

710

34-річна Марія Кожевнікова – одна з найчарівніших багатодітних матусь нашого шоу-бізнесу. Вона встигає зніматися в кіно, вести громадську діяльність і виховувати трьох синів – 5-річного Івана, 4-річного Максима та 2-річного Василя. Крім того, зірка завжди знаходить час на свій особистий блог, в якому ділиться теплими родинними моментами, новинами про дітей і корисними порадами та лайфхаками.

Наприклад, минулої осені Марія відверто розповіла, як прийшла у форму після третіх пологів. За її словами, ніякої особливої системи у неї немає, головне — правильно харчуватися. Зіркова матуся готує на пару, намагається не їсти нічого смаженого і поменше мучного. Вона зізнається, що не може жити без солодкого, тому зовсім відмовитися від нього не може, але їсть ласощі тільки в першій половині дня.

Кожевнікова, як всяка актриса і дуже красива жінка, любить яскраві вбрання і цікаві образи. Вона часто демонструє в соцмережах кадри стильних фотосесій, які приводять у захват передплатників її блогу.

© Instagram @mkozhevnikova

А сьогодні вона опублікувала знімок без макіяжу, показавши свою натуральну красу та природність.

Я не ідеальна, але я собі подобаюся! Чого і Вам бажаю! Мені не потрібен #makeup загар і посмішка вирішують більше! Згодні?! – поцікавилася Марія.

© Instagram @mkozhevnikova

Шанувальники повністю поділяють думку улюбленої актриси і залишають їй щирі компліменти та слова захоплення.

Звичайно згодні! Ви дуже красива і природна! Вам і не потрібен макіяж))

Міс Свіжість 2019!) Посмішка вирішує!

Марія, Ви дуже Справжня! При цьому гарна, розумна, великодушна! Чудова матуся, жінка, актриса, громадський діяч! Захоплююся!

До речі, в одному з інтерв’ю актриса розповіла про своє ставлення до косметичних засобів і зізналася, що не користується дорогими новомодними кремами.

Не вірю в чудо-засоби – вони не зустрічалися. Виробники косметики, напевно, можуть зі мною посперечатися, розповісти про кремах з вмістом перлів, золота, чорної ікри – всі модні і дорогі компоненти пішли в хід заради маркетингу. Я користуюся натуральними маслами, наприклад, оливковою, щоб зволожити шкіру і не чекаю ліфтингового ефекту. Моїй шкірі цього цілком достатньо. Не завжди дорого – корисно, а дешеве – шкідливо. Потрібно «включати» голову і тоді все буде добре! – впевнена знаменитість.

© Instagram @mkozhevnikova

До речі, багато зіркові матусі відмінно почувають себе без макіяжу. Наприклад, співачка Юлія Ковальчук – прихильниця всього натурального і природного. Днями співачка поділилася кадрами неймовірно атмосферної фотосесії, де постала без грама косметики.

А популярна телеведуча Регіна Тодоренко зазначає, що без макіяжу вона схожа на свою прабабусю Ираиду Зеньковну, польську єврейку.

Читайте також:

Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova