Прикро! Сестра чоловіка сміється над моєю професією

676

Міцна сім’я відрізняється тим, що домочадці підтримують один одного і мотивують. Але так, на жаль, буває не завжди. Історією якраз на таку тему поділилася молода матуся з ніком в Мережі Олька.

Якось образливо стало. Влаштувалася я в сад молодшим вихователем (няня). Але працюю не на групі, а прибираю коридори, і якщо хто з няньок захворіє, наприклад, виходжу замість них на групу. Сьогодні другий день на цій посаді. До цього працювала кухарем в цьому ж саду. І ось приходить зовиця, привела свою дитину в садок. А я як раз там прибирала. Каже, ти що, тут підлоги чи що миєш? І давай сміятися, — з обуренням розповідає молода матуся. — Ну, кажу, мою, і що? Мені за це платять.

Читайте також:25 спеціальностей, які можна отримати під час декрету безкоштовно

Автор історії пояснила, що сестра її чоловіка жодного дня не працювала. «У 10 класі як народила, так і сидить з дитиною». Зазначила, що у зовиці є свій інтернет-магазину в соцмережі.

От не зрозумію, це ганебно чи що, убиратися в садку? — запитує Олька.

Ця історія миттєво об’єднала матусь в Мережі. І всі, немов в один голос підтримали огорченную подругу:

Не звертайте уваги. А ви молодець, потихеньку до завідуючої дійдете). У мене подруга, як і ви починала, а зараз старший вихователь. І, при цьому, отримує освіту, щоб рости далі (Юлія Юляша)

Хто сміється над професіями — у того точно відставання розумового розвитку. Я в свій час завжди працювала на 3-4 ставках відразу, вранці могла бігати з серйозним видом адміністрації з папірцями, ввечері підлоги мити в кабінеті. Гроші не пахнуть (Бджола)

Нічого не ганебно. Будь-яка праця має поважатися! (Катерина)

Теж була коридорній, потім дали групу і стало простіше. Пропрацювала там півроку, поки дочка більш менш адаптувалася в саду, потім знайшла місце трохи краще. Але про роботи в саду ні краплі не шкодую. Якби ще платили більше, можливо, нікуди б не пішла. У мене там графік був вогонь, до 8 приходила, о 12-30 на обід і до 3 будинки поспала, потім прийшла принесла вечерю, ліжка заправила, підлоги помила і вільна (Яна)

Постарайтеся не приймати близько до серця (Олена)

А що ганебного? У мене мама працює нянькою і взагалі не ганебно. Ви працюєте і заробляєте своєю працею! (Malinka)

Читайте також:Свекруха ділить онуків на улюблених і нелюбих. І не приховує цього…

Я працюю прибиральницею і нічого. Мені все одно на думку всіх (Тіна)

Працювати не ганебно. Соромно повинно бути вашою золовке (Любаша)

Показала свій розум, свою людяність. Знайдуться такі ж, як вона, посміються над нею. Життя бумеранг — доведено (Мама)

Недалекість зовиці не повинна псувати вам настрій (Anna Guillou)

Ганебно сміятися над працюючим людиною і бути дармоїдом, а все інше нормально. Всі професії потрібні, всі професії важливі (Марія)

А як ви порадите автору цього поста будувати відносини з золовкой

Всі фото: Depositphotos