«Серце океану»: Селін Діон згадала знаменитий образ Кейт Вінслет з «Титаніка» на Тижні високої моди в Парижі

1178

Зараз у Парижі проходить Тиждень високої моди, на якій знамениті на весь світ дизайнери представляють свої кутюрні коллекии. Щоб оцінити їх нові творіння, до столиці Франції прибули багато зірок, серед яких і Селін Діон. Співачка намагається не пропускати жодного показу і під час своїх світських виходів демонстриурет ефектні образи.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 4, 2019 at 2:00am PDT

На цей раз Селін Діон з’явилася на публіці у футболці з промовистим написом «Я люблю Париж» і кольє з великим синім каменем у формі серця. Саме таке улюбленого мільйонами фільмі «Титанік» було на шиї героїні Кейт Вінслет Троянди, яке вона кинула в океан після того, як загинув її коханий, роль якого зіграв Леонардо Дікапріо.

© Kinopoisk

Шанувальники фільму оцінили новий ефектний вихід Селін Діон:

Про це намисто…

Серце океану! Згадую, як перший раз дивилася цей фільм і плакала

Селін, так! Найкраще прикраса😳💙

Нагадаємо, що фільм «Титанік» режисера Джеймса Кемерона вийшов на екрани в далекому 1997 році і справив фурор. Які зіграли в ньому головні ролі Кейт Вінслет і Леонардо Дікапріо були настільки переконливі в образах юних закоханих, що стали улюбленцями глядачів по всьому світу і справжніми кінозірками. Саундтрек до картини My Heart Will Go On, який теж мало кого залишив байдужим, виконала Селін Діон, яка отримала за неї премію «Оскар» в номінації «Краща пісня до фільму».

Читайте також:

  • Краще, ніж тоді: співачка Наталі показала себе 20 років тому
  • Кейт Міддлтон або співачка Валерія: кому більше пасує сукня без декольте»?
  • Суперзірка: співачка Слава показала дитяче фото з сімейного архіву
Фото на анонс:Instagram @voguebrasil