Принцеса Датська написала незвичайну книгу для дітей і батьків

635

51-річна Марі-Шанталь, кронпринцеса Греції, принцеса Датська, дружина принца Павла Грецького, анонсує видання своєї книги про правила хорошого тону для дітей. Нагадаємо, знаменитість оголосила про намір поділитися знаннями в цій області в листопаді минулого року. І зараз, через 11 місяців, її робота побачить світ.

View this post on Instagram

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on Oct 21, 2019 at 12:04pm PDT

Незважаючи на високий титул, Марі-Шанталь і її чоловік Павло, наслідний принц Грецький, не виконують офіційні обов’язки, пов’язані з короною. Це пов’язано з тим, що в 1973 році монархія в Греції була скасована. Павло офіційно залишився наслідним принцом, хоча вся його сім’я з грудня 1967 року проживала в Римі, а пізніше — в Лондоні.

Читайте також:Меган Маркл придумала кумедну назву для автобіографічної книги

Як відзначають зарубіжні видання, книга Марі-Шанталь буде називатися «Манери починаються зі сніданку». Автор розмірковує про виховання дітей зі знанням справи. Нагадаємо, вона — багатодітна мама і виховує принцесу Марію-Олімпію (23), принца Костянтина Алексиоса (20), принца Ахіллеса-Андреаса (19), принца Одіссея-Кімона (15), принца Аристидиса-Ставроса (11).

© Instagram @mariechantal22

Журналістам вдалося дізнатися, що буде на сторінках книги «Манери починаються зі сніданку», яку, до речі, першими побачать читачі у Сполучених Штатах Америки. Мова піде, зокрема, про те, як провести дитячу вечірку з нагоди дня народження, як організувати церемонію хрещення малюка, як прищепити дитині гарний смак і надихнути його на навчання.

© hola.com

Марі-Шанталь виступає і як ілюстратор книги. Її приклад доводить, що захопленому людині під силу багато чого. Нагадаємо, представниця грецької монархії — успішна бізнесвумен і засновниця бренду, який носить її ім’я — Marie Chantal. Перша колекція одягу для дітей була створена Марі-Шанталь в 2000 році і відразу стала популярною. Відомо, що серед перших замовників іменитого дизайнера були голлівудська актриса Різ Уізерспун і Кароліна, принцеса Монако і Ганноверська.

Читайте також:Різ Візерспун випустила книгу, яка стане бестселером для кожної мами

А в минулому році кронпринцеса Греції розширила свій бізнес і відкрила новий бутік дитячого брендового одягу неподалік від Букінгемського палацу.

© Instagram @mariechantalchildren
© Instagram @mariechantalchildren

А вам було б цікаво прочитати книгу про хороші манери, створену принцесою?

Фото на анонс: Instagram @kembricistan, @mariechantal22