Принцеса з кульками: донька Ганни Цуканової-Котт відзначає перший день народження

709

Сьогодні в родині 29-річної Ганни Цуканової-Котт і її 46-річного чоловіка Олександра велике свято – їх доньці виповнився рік. Нагадаємо, зіркові батьки назвали дівчинку Лея, а в розмові з шанувальниками Ганна як зізнавалася, що дуже довгий час не могла визначитися з ім’ям.

Ми назвали нашу дівчинку древнім і дуже красивим ім’ям ЛЕЯ!🌟 Воно мені дуже подобається і саме це ім’я їй підходить!🙌🏻 Скажу чесно, ми довго думали🙈 Більше місяця! Перебрали величезна кількість імен (я тепер реально експерт у цій сфері 😅)! І! Бінго! Знайшли те саме!!!! – писала вона.

© Instagram @anna_tsukanova_kott

Зазначимо, що окрім доньки Ганна і Олександр виховують сина Михайла, який народився у 2008 році. Не так давно актриса поділилася тим, як підготувала старшенького до появи сестрички:

У Новий рік ми вручили йому лист від Діда Мороза, де було написано, що йому подарують сестру. Це справило на нього дуже сильне враження! Міша був щасливий. Лея — об’єкт турботи, захисту, любові. Раніше наймолодшим був він, а тепер на нього звалилася така відповідальність, сестра для нього — все, – розповідала актриса.

© Instagram @anna_tsukanova_kott

А сьогодні малятко стала зовсім дорослою, і в честь цієї події на особистій сторінці актриси пояивлись святкові відео: на одному з них маля грає з красивими рожевими кульками, на іншому — молода мама показує іграшки Леї.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 20, 2019 at 3:48am PDT

До речі, пару днів тому щаслива сім’я Овечкіних зазначила не менш прекрасна подія — 10 місяців коханому спадкоємцю Сергію! В честь цього молоді батьки виклали до себе на сторінки фотографії з малюком.

Наша любов☺️#10месяцев #10monthold, — підписала знімок Анастасія.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, з майбутнім чоловіком Вона познайомилася під час зйомок в «Єралаші». Олександр старше актриси на 16 років, але різниця у віці ніяк не завадила їм побудувати міцні відносини. Первісток народився у пари, коли Анні було 19 років. Про другу вагітність зірки стало відомо тільки в березні минулого року, коли термін був значним. Актриса не могла приховувати кругленький живіт і вирішила все-таки розповісти шанувальникам про радісну подію.

© Instagram @anna_tsukanova_kott
Фото на анонс: особисті блоги зірок.