Нарешті! Вікторія Ісакова перестала приховувати обличчя дочки

885

42 річна Вікторія Ісакова — не тільки популярна акторка, але і щаслива дружина і мама. Вона в шлюбі з режисером Юрієм Морозом, і у пари підростає маленька донечка.

Про те, що актриса народила дитину, багато хто з шанувальників навіть не здогадувалися. Для них стало справжньою сенсацією одне з інтерв’ю Вікторії Ісакової, в якій та проговорилася, що є мамою.

Сьогодні я прокинулася, випила кави, мені посміхнувся дитина — в ці миті я щаслива. Я, як мама маленької дочки, часто думаю, як потрібно виховувати дитину, які рольові моделі ми їй демонструємо. Намагаюся відповідально ставитися до того, що все закладається з дитинства, — розповідала Ісакова.

Читайте також:Тотальне щастя: Вікторія Ісакова розповіла про дочку

Вік дитини досі залишається невідомим. Не говорить Вікторія і про те, як її звуть. Всі фотографії в блозі актриси, на яких зображена дівчинка, зняті в такому ракурсі, що особа її розгледіти неможливо. Лише одного разу актриса викладала знімок, на якому можна було розгледіти риси обличчя дівчинки. Втім, він був досить темним і шанувальникам було важко порівняти, на кого схожа спадкоємиця Ісакової і Морозу.

© Instagram @v_isakova

А сьогодні Вікторія зробила справжній подарунок для всіх тих, хто закоханий в її творчість, показавши свою доньку. Ніякої гри тіней, фільтрів або капелюха на півобличчя!

Трохи сонця у холодну осінь❤️ — підписала атмосферне знімок Вікторія Ісакова.

© Instagram @v_isakova

Мої прекрасні вогненні дівчатка! #likemotherlikedaughter #варвараюрьна — прокоментувала фото Дар’я Мороз.

Завдяки промовистою хештегам, ми тепер знаємо, як звати дівчинку. Варвара!

Що ще відомо про доньці Ісакової? Мабуть, лише те, що дівчинка займається фігурним катанням в школі відомого фігуриста Іллі Авербуха. Про це свідчить кадр, який молода мама виклала напередодні Нового року.

© Instagram @v_isakova

З нетерпінням чекаємо нових фото малятка, а також новин про неї!

Фото на анонс: Instagram @v_isakova_info, @v_isakova