Принц Вільям, Кейт Міддлтон і їх діти приєдналися до відпустки королеви в горах Шотландії

630

Пікніки, шашлики, підбадьорливі прогулянки – так королева Єлизавета II і члени її сім’ї проводять свою літню відпустку в Шотландії. Як відзначають зарубіжні видання, глава британської монархії вважає замок Балморал, розташований в області Абердіншир, раєм на землі.

Читайте також:Кому з правнуків королева Єлизавета II передасть ключі від свого дитячого будиночка

Таку ж думку було і у її предків. Королева Вікторія та її чоловік, принц Альберт, вперше відвідали це містечко в 1842 році і були настільки вражені його красою, що вирішили повернутися. Чудове маєток, оточене горами, озерами і долинами, стало особливим для королеви Вікторії. Настільки, що в 1852 році її чоловік Альберт купив замок. На відміну від інших об’єктів (таких, як Букінгемський палац), Балморал знаходиться у приватній власності.

© Instagram @peter.lyden

Королева Єлизавета II відправляється у відпустку в середині липня і відпочиває до кінця вересня/жовтня. Протягом цього часу до неї приїжджають члени сім’ї зі своїми дітьми. Зараз, наприклад, бабусю і прабабусю відвідали Кембриджі.

Детальніше:Як звичайна сім’я: принц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми полетіли до королеви разом з простими пасажирами

Титуловані подружжя разом з дітворою вирушили на регулярному авіарейсі, квиток на який коштував 75 фунтів стерлінгів (~ 6 035,48 руб.). У Мережі з’явилися фото, на яких видно, що принц Вільям вийшов з літака зі старшими дітьми і сумками, а Кейт Міддлтон несла на руках малюка Луї. Поруч йшла няня малюків – Марія Боралло.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine The Great (@catherine_thegreat_duchess) on Aug 22, 2019 at 6:29am PDT

Раніше королеву відвідували принц Ендрю разом з екс-дружиноюй Сарою Фергюсон. Зазначимо, що відносини між парою теплі і вони часто проводять час разом, не хвилюючись, що потраплять в об’єктив фото — і відеокамер. Раніше Сара Фергюсон підтверджувала інформацію про возз’єднання з герцогом Йоркським:

Так, я живу в Royal Lodge з самим прекрасним принцом з усіх, кого я знаю!

Однак Сарі Фергюсон довелося виїхати раніше запланованого терміну. Як припускають західні видання, причиною став приїзд чоловіка королеви, який недолюблює Сару Фергюсон з-за її колишніх «пригод». Однак принц Ендрю залишився гостювати в Балморалі разом з доньками – принцесами Беатріс і Євгенією. До речі, за даними джерела, близького до королівської сім’ї, саме в цей приїзд принцеса Беатріс познайомила свого коханого з бабусею, так що швидке оголошення про заручини не за горами.

Детальніше:Ще одне весілля? Королева Єлизавета II чекає довгоочікувану новину

© Instagram @c_reiter

Читайте також:Бути заручини? Принцеса Беатріс більше не приховує, що закохана і щаслива

Також в цьому місяці в Шотландії були помічені принц Чарльз з дружиною Каміллою. Старший син королеви поділився в блозі архівних фото про те, як його сім’я весело проводила відпустку в горах. На знімках – бабуся і дідусь майбутнього короля, які милуються витівок маленького Чарльза разом з батьками і тіткою Марарет. А також кадр з молодшою сестрою, принцесою Анною: обидва малюка сидять у візках під наглядом одного з коргі.

© Instagram @clarencehouse

Про кохання королеви Єлизавети до літньої резиденції в Шотландії раніше згадувала принцеса Євгенія:

Це найкрасивіше місце на землі. Я думаю, що бабуся там щаслива. Вона дійсно дуже любить гори.

© Instagram @royalicelander, @royal.house.of.windsor, @stevesamosaphotography

У Шотландії поки не побували Сассексы. Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл зараз знаходяться в Ніцці. Це вже другий середземноморський відпустку пари. В Ніццу Сассексы прибутку після того, як відпочили на Ібіці. Повідомляється, що герцог і герцогиня подорожували на приватному 12-місному літаку Cessna Citation Sovereign.

Зарубіжні видання відзначають зростання невдоволення Сассексами з-за їх частих переміщень на приватних літаках. Експерти прийшли до висновку, що поїздка королівської пари на французьку Рів’єру створила в сім разів більше викидів вуглецю на людину, ніж регулярний рейс.

Зазначимо, що Балморал відкритий для туристів, але лише до серпня. Коли там знаходиться королівська сім’я, історичний об’єкт перестає приймати відвідувачів. Все для того, щоб члени королівської сім’ї спокійно відпочивали. За інформацією західних видань, щоранку під вікном спальні королеви грає самотній волинщик.

Замок Балморал, принадлежащий королеве Елизавете II© Instagram @themagictravels

Іноді члени королівської сім’ї відвідують офіційні заходи, а саме – фестиваль Braemar Gathering, який проводиться в Шотландії багато сотень років і традиційно відзначається в першу суботу вересня. У програмі заходів традиційні розваги – перетягування канату, метання колоди і молота, піднімання каменю, змагання з бігу, дитячі змагання з бігу в мішках і національні танці.

Фото на анонс: Instagram @kensington.royals, @todoporloalto, @queenelizabethiiuk