Природна, хоч і сумна: дружина Павла Прилучного захопила шанувальників кадром без макіяжу

1845

30-річна Агата Муценієце — не тільки талановита кінозірка, але і щаслива дружина актора Павла Прилучного і мама двох чудових дітей 6-річного Тимофія і 3-річної Мії. Зіркова матуся — активний користувач соцмереж. В її особистому блозі безліч сімейних знімків, також Агата і Павло ведуть популярний відеоблог про веселі будні дружного сімейства Прилучных.

Читайте також:Павло Прилучний показав, як насправді проходять вихідні пап дівчаток

Як будь-яка жінка і актриса, Агата обожнює приміряти різноманітні стильні образи. Вона з легкістю змінює колір волосся і пробує різні стилі. Але в ці вихідні знаменитість привела у захват своїх шанувальників, поділившись знімком без грама косметики і продемонструвавши свою натуральну красу.

Тут і зараз, – підписала знімок актриса.

АГАТА МуцениецеФото: Instagram @agataagata

Читайте також:9 зірок, які впевнено почувають себе без макіяжу

Шанувальники щиро захоплюються природною красою Агати і залишають їй безліч компліментів і добрих слів.Також вони відзначають, що дочка актриси зростає копією своєї знаменитої мами.

Агата – ви прекрасні! Дуже жіночна і мила)

Більше 18 не дам, можна знову в закриту школу))))

Агата, Ви така натуральна і красива дівчина! Супер просто! А ваші веснянки це просто щось!

Дети ПрилучногоФото: Instagram @agataagata

Відомо, що Павло і Агата – популярні актори і часто змушені виїжджати на гастролі або в кіноекспедиції. Проте весь вільний час вони намагаються провести зі своїми спадкоємцями. Тимофій готується до школи і відвідує нульовою підготовчий клас. Не так давно, зоряна матуся розповіла, що син кинув заняття хокеєм і захопився східними єдиноборствами. Цього літа він захистив біло-жовтий пояс по тхеквондо і не збирається зупинятися на досягнутому. А маленька Мія поки просто насолоджується дитинством, так як Агата не хоче занадто рано завантажувати її додатковими заняттями.

Тільки народивши дітей, ти розумієш, що таке вселенська любов, — поділилася актриса. —Ось прямо вселенська, яку, думала, я ніколи не відчую. Зараз не можу сказати, чи будуть у нас ще діти, але, може, коли-небудь ми і задумаємося про третьому — зізнається актриса.

Агата Муцениеце с детьмиФото: Instagram @agataagata

До речі, цього літа, чоловік актриси, Павло Прилучний дав відверте інтерв’ю, в якому розповів про сім’ю і про те, що для нього означає бути батьком.

Звичайно, роль батька — для мене основне. І діти дуже багато чого мене кожен день вчать. Вчать щирості — фальш вони відчувають моментально. Вчать смиренності, спокою, витримки. – каже Павло. — Відмовляти їм не вмію, і мене легко розвести на що завгодно. Я їх так люблю, що просто «пливу» від кожного зворушливого погляду, так просто від їх присутності. Мії досить сісти на коліна і подивитися мені в очі… І вона цим користується постійно, причому вже вміє хитрувати, заходити здалеку

Приличный с детьмиФото: Instagram @agataagata

Нагадаємо, що Павло і Агата познайомилися на зйомках популярного серіалу «Закрита школа» і між ними одразу проскочила іскра. Влітку 2011 року вони таємно одружилися в одному зі столичних Рагсів у присутності лише близьких друзів і рідних. А в минулому році шанувальників шокувала новина про те, що зіркове подружжя близькі до розлучення. Однак Павло і Агата зуміли подолати кризу у відносинах і знову щасливі разом.

Читайте також:

  • Мамина копія: Агата Муценієце умилила шанувальників фотографією з донькою
  • Відео: Агата Муценієце з донькою на відпочинку в Латвії
  • Як дівчинка: Марія Миронова показала чесне фото без макіяжу
Фото на анонс: Instagram @agataagata