Відео: 7-річна донька Світлани Іванової освоює піаніно

1246

34-річна Світлана Іванова – не тільки успішна актриса, але і прекрасна мама. Зірка виховує двох чарівних доньок – 7-річну Поліну та 2-річну Світу. Батьком обох дівчаток став успішний режисер Джанік Файзієв, відносини з яким Світлана довгий час приховувала.

© Instagram @artistkaivanova

Свою сім’ю артистка намагається оберігати від сторонніх очей. Саме тому практично на всіх фотографіях спадкоємиці актриси зображені спиною.

Сьогодні Світлана вирішила зробити подарунок своїм численним шанувальникам і опублікувала дуже цікаве відео, на якому її старша дочка грає на фортепіано.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 10, 2019 at 5:44am PDT

Судячи по ролику, у дівчинки гарний музичний слух. Тому буде не дивно, якщо малятко вирішить в майбутньому, як і її батьки, вибрати творчу професію. Тим більше, що всі передумови для цього є!

До речі, в березні стало відомо, що дочка Іванової вибрали в якості ведучої дитячого шоу «Прогнозик погодки» на телеканалі «Супер». Разом з іншими маленькими синоптиками вона розповідає маленьким телеглядачам про зміни погоди.

© Instagram @artistkaivanova, @artistkaivanova

В студію, де проходили зйомки, Поліна приїхала разом із мамою і татом. Фотографії опублікував журнал Hello. У розмові з журналістами актриса зізналася, що дочка виконала її дитячу мрію.

У дитинстві я мріяла вести прогноз погоди, так що це той самий випадок, коли батьки через своїх дітей намагаються здійснити свої мрії. Було дуже цікаво слухати відповіді Поліни на питання режисера, деякі відповіді були дуже несподіваними, ми дізналися багато нового. Мені здається, відео з нашими обличчями буде дуже смішним, тому що ми повністю включилися в процес і догравали все за неї.

Hello
© Instagram @elka_studio

До речі, у травні цього року музичним талантом спадкоємиці похвалилася і актриса Поліна Сидіхіна. В одній із соціальних мереж артистка опублікувала цікаве відео, на якому тоді ще 6-місячна Стефанія грала на піаніно.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 23, 2019 at 1:54am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки.