Приховувати немає сенсу: Катерина Волкова підтвердила свою вагітність?

599

37-річна Катерина Волкова — затребувана актриса, щаслива дружина і турботлива мама чарівної 8-річної Єлизавети. Зіркова мама лагідно називає доньку Гусеной, з задоволенням ділиться її фотографіями і розповідає про її здобутки і захоплення. А сьогодні у своєму особистому блозі актриса повідомила шанувальникам радісну новину – зовсім скоро у Лізи з’явиться сестричка!

Приховувати вже нема сенсу…Моя довгоочікувана Флоранс ❤️ – підписала знімок Катерина.

© Instagram @volkovihome

Шанувальники і зіркові друзі актриси приєдналися до привітань, залишивши безліч теплих коментарів під фото:

Супер!!! Вітаю!!🙏🙏🙏😘😘😘

Да ладно!????? Вау!!!!!! ❤️❤️❤️

Я в шоці! Вітаємо вас 🎉🎊🎈🎁

Проте трохи пізніше Волкова зізналася, що ніякої вагітності немає. І розмістила фото з пояснювальної її жарт підписом:

Найуважніші з вас, звичайно ж, усі зрозуміли, але більша частина подумала, що я і справді вагітна. За допомогою фотошопу вирішила влаштувати невеликий соціальний експеримент. Хотіла зрозуміти, наскільки ж ми довіряємо інформації з соц. мереж, адже вона буває дуже спотворена. Соц. мережі повністю замінили нам живе спілкування, ми рідше телефонуємо друзям, колегам. Дізнаємося новини про близьких людей виключно зі сторінок їхніх акаунтів. Думаю, нам усім потрібно бути уважнішими один одному і більше цікавитися реальним життям.❤Але насправді, я правда готуюся до народження дитини — вже дуже скоро відбудеться прем’єра нашого спектаклю «Пастка». Де Флоранс — це моя героїня.

© Instagram @volkovihome

Нагадаємо, що Катерина Волкова вийшла заміж за архітектора і танцюриста Андрія Карпова в квітні 2010 року. Відомо, що зоряну пару познайомила спільна подруга, актриса Дарина Сагалова. Карпов влаштував дружині неймовірно перше романтичне побачення — запросив її на індивідуальний урок танців і навчив її танцювати танго. З тих пір Катерина і Андрій нерозлучні. До речі, влітку минулого року актриса зізналася, що дуже хоче народити другу дитину. За словами Катерини, чоловік давно мріє про сина, а Ліза — про маленького братика або сестрички.

«Рік попереду дуже щільний — і знімальний, і гастрольний, у мене до березня все розписано. Хочеться все-таки насолоджуватися вагітністю, а не бігати і не літати в цьому стані. Я з Лізою працювала до останнього, а зараз розумію, що треба, напевно, провести вагітність спокійніше. Тому нехай це буде трохи пізніше. Хоча думки про другу дитину їсти. У нас навіть кімната в будинку приготовлена», — розповіла Катерина в інтерв’ю журналу «Телепрограма».

© Instagram @volkovihome

Катерина дуже багато часу проводить із спадкоємицею: цього літа вона разом з дочкою відпочивала в Італії і ділилася з передплатниками сонячними фотографіями з відпустки. Актриса опублікувала знімки, на яких вони разом позують на пляжі в однакових купальниках.

Хто сказав, що кішки не люблять воду? Ви просто не вмієте їх купати) 🐱🐱, – жартівливо підписала вона сімейні кадри.

© Instagram @volkovihome

Вітаємо Катерину та її сім’ю з радісною новиною!

Читайте також:

  • Мрія: Катерина Волкова показала дитячу кімнату своєї доньки
  • Парочка в жовтому: Анастасія Шубская продемонструвала family look з 10-місячним сином
  • Дві красуні: Альона Хмельницька поділилася кадрами з відпустки з донькою в стилі family look
Фото на анонс: Instagram @volkovihome