Прогулянки з користю: Дарина Мельникова показала вправи для мам на дитячому майданчику

1012

Талановита актриса і мама двох синів Дарина Мельникова на початку цього року завела окремий блог, присвячений материнству. Нагадаємо, що актриса вже 6 років заміжня за Артуром Смоляніновим, зоряна пара виховує двох синів — Артура і Марка, який з’явився на світ 14 грудня минулого року.

© Instagram @movem_club

Актриса на своїй другій сторінці розкриває секрети стрункості, наочно демонструючи вправи, які допомагають прийти у форму дуже швидко — за умови регулярних занять. А тепер вона вирішила завести YouTube-канал, і в першому випуску разом з Поліною Максимової, мамою трьох синів і психологом, розповіла, як і чим зайнятися мами на дитячому майданчику, щоб скинути вагу і підтягти тіло.

Зрозуміло, будь-яке тренування потрібно починати з розминки, що дві молоді матусі й продемонстрували в блозі:

© Кадри з відео YouTube

Потім робимо 30 присідань — по 15 на кожну ногу. Якщо взяти дитину на ручки, ефект буде помітніше. І, звичайно, не забуваємо тримати спину прямо.

© Кадри з відео YouTube

Наступна вправа — присідання. В якості опори можна використовувати коляску, в якій спить ваш малюк. Робимо по 15 повторів на кожну ногу.

© Кадри з відео YouTube

На будь-дитячому майданчику можна знайти лаву, на якій можна практикувати віджимання. Молоді мами також показали глядачам ще одну вправу (на картинці знизу): тримаючи коліна над лавою, по черзі піднімайте руки паралельно підлозі.

© Кадри з відео YouTube

Зрозуміло, протягом всього тренування не варто забувати про відпочинок для м’язів, тому потрібно регулярно розтягувати спину.

© Кадри з відео YouTube
© Кадри з відео YouTube

В якості спортивного снаряду підійде і драбинка на дитячому майданчику: з її допомогою можна робити присідання і віджимання.

© Кадри з відео YouTube
© Кадри з відео YouTube

А якщо взяти дитину на руки, то піде додаткове навантаження. Можна навіть піднімати малюка на випрямлених руках.

© Кадри з відео YouTube

Прогулянки по набережній теж можуть стати веселіше і ефективніше, якщо робити присідання:

© Кадри з відео YouTube

А після тренування потрібно зробити затримку, і в цьому вам допоможе звичайна дитяча гірка:

© Кадри з відео YouTube

Детальніше подивитися всю тренування можна на відео нижче:

Зрозуміло, ніякі тренування не допоможуть, якщо не поєднувати їх з правильним харчуванням. Нагадаємо, раніше Дарина Мельникова розповіла читачам про своє харчування після других пологів.

Після пологів 40 днів я їла тільки ТЕПЛУ їжу. Відновлює.

Я зовсім не їла нічого сирого і холодного. Пила відновлюють бульйони й відвари з сухофруктів і трав.

Плюс я намагалася багато лежати. Подвязывалась. Все це допомогло мені швидко відновитися. Через 40 днів я і відчувала себе краще, ніж у перший раз і виглядала краще). Після перших пологів я прагнула схуднути, а після других допомогти організму відновитися. Це кардинально різні завдання. І вдруге я схудла набагато швидше 🙃. Зараз я годую, а тому мій раціон вічно чимось обмежений, то высыпет, то живіт болить)).

© Instagram @movem_club

Приблизно так виглядає меню на день:

Сніданок 🍳

Склянка води

Каша на кокосовому молоці або на воді або омлет з овочами (без молока) на вихідних це можуть бути млинці або сирники (без пшеничного борошна)

Сьогодні була пшеная каша з гарбузом, гарбузовим маслом і гарбузовим насінням. І фото гарбуза поставила на стіл. 😆

Коооофеееее ☕️ я безсовісно не переставала пити його ні під час вагітності, ні після пологів). Ну і норм хлопцю).

Потім знову вода.

Обід 🥙

Далі пішли овочі до будь-якого прийому їжі (по можливості)

Обід це суп або якась крупа з овочами. Варіантів мільйон)

М’ясо і рибу я їм.не часто, але їм. Поки так.

☕️🍫Перекус з коооофееее

Перекушую сыроедческими батончиками з горіхів і сухофруктів. Але ось наша лікар сказала, що краще цілісні горіхи і сухофрукти, тому поки перейшла на них. Намагаюся купувати не красиві сухофрукти в упаковках (читайте склад), а жорсткі на ринку. Горіхи обожнюю. Навіть якщо у хлопця алергія, не можу відмовитися🙊.

Можу з’їсти шматочок шоколадки. Зазвичай це темний шоколад або якісь знову ж сироїдні веганські версії не шоколадного шоколаду. Кероб та інші збочення.

Вечеря

Овочі! Овочі! Овочі!

До них що завгодно. Іноді крупа, але рідко. Або чисті овочі, або до них у пару риба/Птиця.

Перед сном чай з медом або просто чай. Трави які-небудь. Ромашка, м’ята, збори трав.

Можу сухофрукт заточити). Каву п’ю або чорний, або на рослинному молоці. Коров’яче не п’ю, практично. Рідко можу крапельку для кольори додати в американо.

Іноді матчу замість ☕️. Теж кайф. На кокосових вершках. Чула б це моя бабуся 😅🙈. Але це все приблизно. Я взагалі безрежимный пацієнт. Їм по почуттю голоду і відчуттями.

Можу банку згущеного молока і з’їсти. А можу кілька днів на горіхах.

© Instagram @movem_club
Фото на анонс: Instagram @melnikovadsh