Прогулянки по Стамбулу: Ксенія Бородіна показала місця зйомок улюблених турецьких серіалів

1547

Ксенія Бородіна активно веде свій блог в соцмережах і розповідає шанувальникам про свою сім’ю, дітей і, звичайно, уподобання! Її фанати знають, що телеведуча без розуму від турецьких серіалів. Її любов до східного кінематографа розпочалася з перегляду знаменитої історії про Сулеймана і Хюррем «Чудовий вік», а пізніше перетворилося на захоплення і інших історій від турецьких кіношників.

Одним з найулюбленіших проектів Ксенії стала зворушлива історія кохання Кемаля і Нихан з серіалу «Чорна любов». Опинившись в Стамбулі, телеведуча не могла відмовити собі в задоволенні розшукати локації, де знімалися улюблені серіали.

© Instagram @borodylia

Найпростіше було з «Прекрасним часом». Ксенія вирушила на екскурсію у палац Топкапи – основну резиденцію султанів, в тому числі султана Сулеймана. Зірка пройшлася по Золотому шляху, по якому ходила сама Хюррем-султан, відвідала гарем і рада Дивана зі знаменитим віконцем, за яким султан підслуховував своїх візирів. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 7, 2019 at 11:58pm PDT

Мечеть споруджена за наказом Султана Сулеймана Пишного архітектором Синаном в 1550-1557 роках. ! Дивний спокій, гармонія і спокій на території мечеті. Мечеть побудована в центрі саду, перед фасадом знаходиться двір, а всередині двору ー гробниці ー тут поховані не тільки султан з дружиною, але ще їх донька Міхрімах, а також інші султани і їхні улюблені наложниці.

Ксения Бородина у мечети султана Сулеймана© Instagram @borodylia

Щоб знову пережити романтичні моменти разом з героями серіалу «Чорна любов», Ксенія розшукала і місця, у яких знімали цей проект. Насамперед вона знайшла місце побачень Кемаля і Нихан – кафе Otantik в районі Галатської вежі. На дерев’яному столику закладу зберігся напис, яку зробила героїня на пам’ять про свою любов зі своїм ім’ям та ім’ям коханої.

© Instagram @borodylia
Ксения Бородина в Стамбуле в кафе Otantik из сериала © Instagram @zimamoscow, кадр із серіалу

Господар кафе показав російської фанатці і фотографію з актрисою серіалу Неслихан Атагюль, зроблену під час зйомок. У справжній захват Ксенію призвело відвідування будинку, де жили герої – Кемаль і його сестра Зейнеп. Господарі люб’язно дозволили російській зірці пройтися по кімнатах будинку. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 7, 2019 at 11:55pm PDT

Так само Ксенія відвідала набережну, де знімалося кілька сцен з героями Кемаля і Нихан.

Ксения Бородина в Стамбуле на набережной из сериала © Instagram @borodylia

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 7, 2019 at 11:56pm PDT

Я так рада, що змогла сьогодні порадувати вас своєю поїздкою, якщо чесно, я сама раділа як дитина. Мої мене не дуже розуміють, але у мене весь день ця мелодія в голові з серіалу, він просто так в душу мені запав тоді, що досі я його згадую з трепетом, – написала Бородіна під однією з стамбульських фотографій.

Зараз Ксенія почала перегляд нової турецької історії під назвою «Вітряний» і пообіцяла передплатникам, що наступного разу обов’язково пройдеться по місцях і цього проекту. Судячи по знімках, телеведуча відправилася в подорож разом зі своїм чоловіком Курбаном Омаровим. Дочки – Маруся і Тея – зіркової мами компанію не склали.

Фото на анонс: Depositphotos, Instagram @borodylia, IMDB