«У нас зявилася дитина»: Марія Кончаловская розповіла про поповнення в родині

594

Цей рік для 18-річної Марії Міхалковій-Кончаловській видався багатим на події. Дочка Єгора Кончаловського та Любові Толкалиной закінчила школу і готується до вступу в петербурзьку Академію мистецтв, в якій колись навчався її знаменитий прапрапрадід Василь Суриков. Крім того, нещодавно Марія офіційно оголосила у своєму особистому блозі, що заручена і навіть показала шанувальникам фотографію обручок.

Детальніше:Вітаємо: дочка Любові Толкалиной і Єгора Кончаловського виходить заміж

У недавньому інтерв’ю тижневику «7 днів» Кончаловская зізналася, що їй зараз не хотілося б відкривати всі таємниці, пов’язані з весіллям, але вона щаслива. Її нареченого звуть Микита і він з Калинграда. У нього свій IT-бізнес. Крім того, молода людина – капітан юнацької збірної команди «Що? Де? Коли?». Зараз дівчина зайнята навчанням і облаштуванням життя в новому місті – Санкт-Петербурзі, куди вони недавно переїхали з Микитою.

© Instagram @welcometomaria

Днями зіркова спадкоємиця привела в захват передплатників свого блогу, поділившись чудовими новинами. У них з обранцем Микитою з’явився новий член сім’ї – чарівний кошеня породи сфінкс.

Сталося чудо))) У нас з Микитою з’явився дитина))) ну, вірніше, кошеня..Вона прекрасна))) Я обожнюю всіх тварин, а з кішками у мене взагалі є якась невидима зв’язок. Атмосфера в будинку, для мене, залежить від маленького, теплого грудочки любові і ніжності – кішки. А саме цю породу (сфінкс) ми обрали тому, що ще в Москві, живучи з іншого кішечкою, зрозуміли, що у Микити алергія на шерсть..Це було для мене потрясінням, але, благо, у нас є хороші друзі, які забрали котею до себе. І я точно знаю, що турбуватися не про що.

Ми неймовірно щасливі)))Єдине, ще не придумали, як цю дитину назвати…Можливо, допоможете нам?Як Вам здається, яке ім’я їй підходить? — поцікавилася у фанатів Марія.

© Instagram @welcometomaria

Шанувальники залишають свої варіанти імен для кошеняти і залишають компліменти чарівної Марії.

Маша, ця кішечка вам до лиця!

Назвіть її Лілу або Клео) по моєму дуже красиво!

А ви з’єднаєте свої імена. МариНика))-Марія Микита)

Доббі) мені ця порода кішок завжди нагадувала того милого Доббі з «Гаррі Поттера»

© Instagram @welcometomaria

Читайте також:Ще один малюк: Маргарита Мамун поділилася зворушливим фото з новим членом сім’ї

До речі, сфінксів називають «кішкою з серцем собаки», так як ці тварини надзвичайно доброзичливі і ласкаві. А ще вони легко і швидко адаптуються в незнайомій обстановці, охоче приймають у ближнє коло нових людей і відмінно піддаються навчанню. Однак не забувайте, що в силу фізіологічних особливостей цієї породи їм потрібен особливий догляд.

© Instagram @welcometomaria

До речі, раніше Марія розповіла історію знайомства з Микитою і зізналася, що різниця у віці – 8 років не заважає їм бути щасливими.

Ми з Микитою познайомилися зовсім неромантично — на Київському вокзалі. Я дуже втомлена, їхала з лекції з дуже важким рюкзаком. Взагалі не в дусі. Було прохолодно, вже стемніло. І я почала серйозно так мерзнути, а мій тролейбус ніяк не хотів везти мене додому. І тут до мене підійшов Микита. Я не знаю, як йому це вдалося, адже я намагаюся навіть не говорити з незнайомцями вночі на вокзалах, але він обміняв сорочку на мій номер телефону. Найцікавіше, ми недавно з ним згадували цей епізод, і Микита зізнався, що теж ніколи не знайомиться на вулиці. Це було виключення з правил для нас обох. А 16 травня ми відзначили вже рік наших стосунків.

Фото на анонс: Instagram @welcometomaria