Просто і корисно: Юлія Такшина поділилася рецептом індички на грилі

1918

39-річна Юлія Такшина – затребувана актриса театру і кіно і щаслива мама двох синів. Популярність прийшла до неї ще на 4 курсі Щукінського театрального училища під час зйомок серіалу «Не родись красивою».

У своєму особистому блозі актриса регулярно ділиться подробицями свого життя, а також дає шанувальникам поради. Сьогодні, наприклад, Юлія розповіла, як швидко приготувати соковитий стейк з індички. Зірка зізналася, що раніше в неї не виходило це блюдо:

Друзі, можна я похвалюся?!)🙈 приготувала нереально смачні стейки з індички. Я ніколи не вміла готує м’ясо. Вічно пересушивала, пережаривала або не дожаривала. Вся плита після моєї готування була як після атомного вибуху! Купила на днях гриль. І,о диво! Мої стейки вийшли нереально соковитими, з рум’яною скоринкою ( як я люблю).

Вам знадобиться:

  • Індичка
  • Оливкова олія
  • Сіль
  • Перець
  • Каррі

Приготування:

Індичку замаринувала (Оливкова олія, сіль, перець,каррі). І на гриль. Через 7 хвилин (сім хвилин, Карл!), у мене готовий смачний обід!

© Instagram @uliatakshina

Шанувальникам сподобався рецепт Юлії, а деякі розкрили свої кулінарні секрети:

Замість солі я б додала сою і кетчуп, кінзу, часник і зелений лук😊😋

Можна Вас привітати!😊😊😊Приємного апетиту, Юлія Євгенівна😍😍😍

Який смачний обід 😋Приємного апетиту!

Як швидко і смачно приготувати обід, розповіла Такшина, а ось на сніданок можна зробити корисні оладки, рецептом яких нещодавно поділилася співачка Анастасія Стоцька.

Інгредієнти:

  • 1 стакан кефіру
  • 1 яйце
  • цільнозернові борошно (на око)
  • щіпка солі
  • 2 ч. ложки тростинного цукру
  • 0,5 ч. ложки соди

Приготування:

Змішайте інгредієнти. Ложкою, змоченою у воді, викладайте тісто на гарячу сковороду, злегка змащену олією.

© Instagram @100tskaya

Нагадаємо, в березні цього року Такшина стала гостею програми «Доля людини» з Борисом Корчевниковым. Актриса розповіла, як її старший брат в юності побіжно згадав про пишних формах сестри. Дуже сприйнятлива до 16 років, вона вирішила терміново схуднути і відмовилася від їжі, що стало початком її шляху до анорексії:

Це була хвороба, я могла обхопити свою талію руками, але при цьому дивилася на себе в дзеркало і думала про те, що я товста.

У себе актрису призвели тільки слова лікаря, якого викликали з-за болю в шлунку:

Була така біль жахлива… Лікар сказав, що у мене може вскочити прищ і організм з ним не впорається, бо виснажений.

Після цього Юля набрала вагу і стала відчувати себе добре, і тепер всім молодим людям вона радить не припускатися подібної помилки, нікого не слухати і не худнути екстремальними способами. Саме тому зараз актриса дотримується здорового способу життя і правильно харчується.

Фото на анонс: Instagram @uliatakshina